Banka Parama El Koydu

• Konbuyu başlatan ibrahimykr
  • Başlangıç tarihi
T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Halen bankayı savunanlar var ben ona şaşıyorum hocam. Sanki bankaları robotlar yönetiyor ve bankalar hiç hata yapmaz hep kullanıcı hata yapar diye düşünüyorlar. Banka dediğimiz kuruluşların sorarım size ; tefeciden, faizciden, hırsızdan, sahtekardan, ne farkı var?
Benim gözüm de gram farkı.
emekli maaşını ziraat,dan alanlara uygun kredi verdiği için oraya taşıdık şimdiye kadar kaçkere kredi çektiysek onun için sadece hayat sigortası için kesinti oluyordu 3-4 yıldan bu yana extra fazladan sigorta ile kredi kullandımaya çalışıyorlar emekli müşterisinin zaten hakkı indirimli faiz bu bankanın müşteriye verdiği söz neler dönüyor neler sonra zarar açıklıyorlar ona buna versinler milyon dolar krediyi sonra acısını emekliden vatandaştan çıkarsınlar

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
şimdi savunma vs değilde kimsenin babasının bankası değil bu beğenmiyorsan hesabını kesersin başka bankayla çalışırsın olur biter boşu boşuna banka için birbirimizi kırmaya gerek yok sözleşmede yazar banka hertürlü alacağı için hesaptan para çekebilir tahsilat yetkisi var itiraz edersin vs iade vs olur mu orasını bilmem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Burada halen bankaları savunanları görmekte ironi, bakın yukarıdaki saygıdeğer üyelere.

Arkadaşlar; bankalar ve o tarz kuruluşları savunacak ne yaşadınız bilmiyorum ama bankaları savunmak (kan emicileri savunmaktan) farksızdır benim gözüm de.
banka candır acill para lazım komşun akraban sana bu zamanda 500 TL borç vermezken versede her yerde lafını yapar banka anında veriyor parayı akbank'ı tek geçerim artı para 6000 TL limit veriyor anında sıkıştığım zaman 1000 çekiyorum 2 gün sonra geri yatırıp iptal ediyorum artı parayı kullanmasını bilirsen bankalar iyidir :kiskis

Moderatör tarafında düzenlendi:
smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
şimdi savunma vs değilde kimsenin babasının bankası değil bu beğenmiyorsan hesabını kesersin başka bankayla çalışırsın olur biter boşu boşuna banka için birbirimizi kırmaya gerek yok sözleşmede yazar banka hertürlü alacağı için hesaptan para çekebilir tahsilat yetkisi var itiraz edersin vs iade vs olur mu orasını bilmem

banka candır acill para lazım komşun akraban sana bu zamanda 500 TL borç vermezken versede her yerde lafını yapar banka anında veriyor parayı akbank'ı tek geçerim artı para 6000 TL limit veriyor anında sıkıştığım zaman 1000 çekiyorum 2 gün sonra geri yatırıp iptal ediyorum artı parayı kullanmasını bilirsen bankalar iyidir :kiskis
Bir de şöyle bir durum var @ibrahimykr İnsanların zor dönemlerden geçtiği zamanlar mutlaka olur. Benim de pek okç bankaya ait ödenememiş kredi kartı borcumun olduğu ve birbiri ardına icra tehditleri gönderdikleri bir zamanda İş bankası bana 9000 lira kredi açtı ve diğerlerini kapattım. Sonra ona olan borcumu da kapatıp 10 yıldan fazladır düzenli ödemelerle kredi notumu tavana kadar çıkardım. Diğerleri bu sefer baktılar ki burada güvenilir bir kerizx var Tek tek arayıp kredi ve kart vermeyi talep etmeye başladılar. Hepsine dedim ki siz siz olun bir daha beni müşteriniz olmam için sakın ama sakın aramayın Kalbinizi kırarım. O gün bu gündür aramıyorlar Artık iyi anlaşıyoruz. Arkadaşın da dediği gibi kullanmayı bilirsen faydaları çok...

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Burada halen bankaları savunanları görmekte ironi, bakın yukarıdaki saygıdeğer üyelere.

Arkadaşlar; bankalar ve o tarz kuruluşları savunacak ne yaşadınız bilmiyorum ama bankaları savunmak (kan emicileri savunmaktan) farksızdır benim gözüm de.

Kimse bankayı savunmuyor Sadece bir çok konudaki ikiyüzlülüğümüzü vuurguluyorlar. Bildiğim kadarı ile iddaa oynuyorsun Tutturunca parayı nereye kolayca transfer ediyorsun? Cebine mi? Lahanayı yerken hırt hırt sapına gelince... Neyse
İddia ile olayın alakası nedir sayın kullanıcı? Cebimde para olunca oynuyorum ki bu seni veya başka kimseyi alakadar etmez edemez.

İddia demişken dün güzel bir kupon yaptım gel sana da yapalım. Sonra milletin keyfine karışmazsın en azından.

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
İddia ile olayın alakası nedir sayın kullanıcı? Cebimde para olunca oynuyorum ki bu seni veya başka kimseyi alakadar etmez edemez.

İddia demişken dün güzel bir kupon yaptım gel sana da yapalım. Sonra milletin keyfine karışmazsın en azından.
Ben neden iddaa oynuyorsun mu yazdim da bu kadar celallendin? Okuduğunu anlayabildiğin kapasiteye ulastığın zaman hatirlat da o zamsn tartışalım kullanıcı Bu arada iddia değil o oyunun adı iddaa...

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Ben neden iddaa oynuyorsun mu yazdim da bu kadar celallendin? Okuduğunu anlayabildiğin kapasiteye ulastığın zaman hatirlat da o zamsn tartışalım kullanıcı Bu arada iddia değil o oyunun adı iddaa...
Sana kullanıcı adı diye hitap ediyorum. Ben okuduğumu anlıyorum amma lakin sen anlamıyorsun bundan mütevellit kargaşa çıkıyor.

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Sana kullanıcı adı diye hitap ediyorum. Ben okuduğumu anlıyorum amma lakin sen anlamıyorsun bundan mütevellit kargaşa çıkıyor.
Ha bu arada biz 10 lira basip 30 alinca sevincten havalara uçup siteye kupon yüklemiyoruz. Kazancimiz da kaybımız da kendimizdedir. Benden sana kullanıcı abi tavsiyesi. Bu kafayla ancak ya tüpçüyü zengin edersin ya kulüpçüyü Haydi selametle...

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Ha bu arada biz 10 lira basip 30 alinca sevincten havalara uçup siteye kupon yüklemiyoruz. Kazancimiz da kaybımız da kendimizdedir. Benden sana kullanıcı abi tavsiyesi. Bu kafayla ancak ya tüpçüyü zengin edersin ya kulüpçüyü Haydi selametle...
İşine bak benim kazandığım paralarla ev alınıyor. Sen kimi zengin edeceksen et.

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
26 liralık konu nerelere geldi ya:krotey

Arkadaş 26 lira için ABD başkanı dahil herkesi devreyi soktu, bırakalım versin mücadelesini alsın parasını. Belki 26 liralık kupon yapar, kan emici olduğunu söylediği bankalar gibi başka bir kan emici olan kumar sektöründen 26 bin lira kazanır, parayı da yastık altında saklar. Yada yastık yüksek gelince paraları başka bir banka hesabına yatırıp yeni kesintiler sonrası nur topu gibi yeni konularımız olur. 26 liramı kimseye yedirmem ama iddaa denilen yasal kumar sisteminden kazandığım para ile ev bile alınır. Sonra bankalar tü kaka, parami hortumladilar. Bazen insan en büyük kötülüğü kendi kendine yapıyor :cigara neyse ya hadi eyvallah bu konuya harcanan zamana yazık..

Geri
Üst Alt