HaydaaaaYeni versiyon komşu kızı beni görünce kaçıyor niye acaba ya_?
Aynen abi yolda karşılaştığım zaman konuşuyorz ama balkona çıktımı hayalet görmüş gibiHaydaaaa
Aynen abi yolda karşılaştığım zaman konuşuyorz ama balkona çıktımı hayalet görmüş gibi
Kızı pijamayla selamlamıyorsun değil mi.Aynen abi yolda karşılaştığım zaman konuşuyorz ama balkona çıktımı hayalet görmüş gibi
Şort ve normal üst oluyor bazende atletleyimKızı pijamayla selamlamıyorsun değil mi.
Olabilir valla bugün rüyamda gördüm allah yaşatmıycağı şeyleri hayal ettirmez miş kalkamadım ya yataktan çok mutluydum sonra bi uyandım ne oluyo ya dedimKoray bir sonraki karşılaştığınızda sor bakalım,balkona çıkınca niye kaçıyorsun diye.Muhakkak bir sebebi vardır.
Dostum bakışıyoruz arkası dönük oluyor çaktırmadan bakıyor ben baktımmı 2.3 kere içeri kaçıyor yaEn son lisedeyken bakışmayı aşk sanardık meğersem halen hiç bir şey değişmemiş.
YeşilçamTürk Filmi gibi.
Yok bu başka komşu kızı o kız eski iş yerimde çalışırken tam karşımdaydı.Sen o işi halletmemişmiydin ben mi yanlış hatırlıyorum
Maşallah hocam çok hızlısın hep hareket var hayatındaYok bu başka komşu kızı o kız eski iş yerimde çalışırken tam karşımdaydı.