Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
İnşallah abi.Elbet birgün her şey değişecek,şansın,bahtın açılacak.Ümitsizliğe kapılma.
İnşallah abi.Elbet birgün her şey değişecek,şansın,bahtın açılacak.Ümitsizliğe kapılma.
Abi iyide herkez diyor bir hayat arkadaşın olsun yanında iyi günde kötü günde olan sıkıldım yalnızlıktan.Hakkında hayırlısı neyse o olsun kız arkadaşım yok diye üzülme inan bazen yalnızlık daha iyi.
Abi iyide herkez diyor bir hayat arkadaşın olsun yanında iyi günde kötü günde olan sıkıldım yalnızlıktan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çevredeki erkeklere bakıyorum sorsan cebinde 50 lira bile çıkmaz sigara desen elden düşmez tesbihler dayı dayı gezmeler nedense kızlar hep orda Serserilerin peşinde bizdemi serseri olak yani ? Olmam abi niye olayımki.
Valla umut şöyle diyim sana kardeşim Yıllardan beri Sabah 8:30 Akşam 18:30 Haftanın 5 Günü Net cumartesi kışın yarım gün pazar kapalı yazın cumartesi pazar tam gün kapalıOrtama girersen bulursun birilerini.
Ama gireceğin ortamda uyuşabileceğin birilerini bulabileceğin de kesin değil.
Sağlık olsun Be Ahmet Alışıldık durumlar zaten illaki Önümüzü Kesmeye çalışan üstümüze çamur atmaya çalışan birileri çıkacak bu hayatta.Ankete katılan %50 öngörüsü doğru çıktı.
Valla umut şöyle diyim sana kardeşim Yıllardan beri Sabah 8:30 Akşam 18:30 Haftanın 5 Günü Net cumartesi kışın yarım gün pazar kapalı yazın cumartesi pazar tam gün kapalı
Abi iyide herkez diyor bir hayat arkadaşın olsun yanında iyi günde kötü günde olan sıkıldım yalnızlıktan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çevredeki erkeklere bakıyorum sorsan cebinde 50 lira bile çıkmaz sigara desen elden düşmez tesbihler dayı dayı gezmeler nedense kızlar hep orda Serserilerin peşinde bizdemi serseri olak yani ? Olmam abi niye olayımki.
Sende bekarsın sanırım Dur ya yeni konumu açsak ne kim bekar kim evli?Anlıyorum, en azından sosyal medyayı kovalamayı deneyebilirsin.
Çok kafana takma, taktığına değmiyor çünkü.
Maddi olarak güçlenmeye bak.
Kesinlikle Doğru abi hiç olmasın daha iyi.Kendini olsun diye şartlandırma ve bu psikolojiye bürünme zamanında bende senin gibiydim kendi kendini yemekten başka birşey değil hayatı akışına bırak saniyelerin,dakikaların,günlerin vs. ne getireceği belli olmaz senin serserilerden farkın efendiliğin olsun bu hazineyi görebilen kişi sana değer verebilecek sevebilecek doğru insandır serserilere tapanlardan yuvana ne hanım olur nede sana yoldaş.
Sende bekarsın sanırım Dur ya yeni konumu açsak ne kim bekar kim evli?
Mu ayrı olacak bu arada.
Evet, uzun bir süre de öyle gider diye tahmin ediyorum.
Önceliğim para ve keyif.
1. Göz ucuyla dahi olsa o kızla gözgöze gelme (Cilvelenmesine vss aldırma bildiğin ona doğru kıçını dön)Yahu sana teklif ettim beni geri çevirdin ne diye hala bakıyosun arkadaşlar bu bakışmalar beni kesmeler beni delirtecek ya.