Aramayayım yani arkadaşı,hımmmBuzdolabı ve bulaşık makinesinin siparişini verdim, Flavel için bir kaç yorum daha okuyup ona göre çamaşır makinesinin de siparişini vermeyi düşünüyorum. Köşe takımı ve gardrop da alırsam geriye ufak tefek şeyler kalıyor
Rica ederim ,güle güle kullanırsın inşallah.Meslek neydi bu arada ,sormamış olmayayımhocam beyaz eşyaları aldım, şimdi köşe takımı gardrop gibi şeyler için çıkıyorum gezmeye çok teşekkürler
Ben İzmirdekilen onarım yaptırdıklarını çok iyi biliyorum ,özellikle İkiçeşmelik tarafındakilerin (elbet vardır içlerinde alıp onarmadan hemen satan)Spotçulardan eşya alırken on defa düşünün derim. Bizim tanıdığın su akıtan buzdolabına 500 lira vereyim demişler. Tamir ettirip de mi satacak bilmiyorum. Bir de şu bilgiyi vereyim Vestel mini buzdolaplarına kurulum ücreti isterken Arçelik ücret almıyor. Youtube'da ürün inceleme videolarında çok yorum var bu yüzden Altus tercih ettim.
Vardır muhtemelen. Eski klimayı sattığımda alan kişiye flap kapağında biraz sorun var dedim, olsun biz onu yaparız dedi o şekilde almıştı.Ben İzmirdekilen onarım yaptırdıklarını çok iyi biliyorum ,özellikle İkiçeşmelik tarafındakilerin (elbet vardır içlerinde alıp onarmadan hemen satan)