İthal televizyonlara ek vergi kararının sahaya yansıması sonrası çok daha çok görülmeye başlanacak maalesef.bu aralar uydu için gittiğim evlerde seg-axen-hılevel-vs gibi çok tvler görmeye başladım millette para yok bu cihazlara yönelmişler.döviz yükselmeden önce gittiğimde sony-panasonıc-vestel-arçelik-lg-samsung görüyordum.
Tv'yi muş'ta kullanacaksın mutlaka,servis de önemlidir hemde çok :smile:Axen 140 ekran tv migrosta 2.900 tl ye biraktilar sizce almalimiyim ??
Abi yeni gördüm kusura bakma ben hiçbir alt marka ya da 3.sınıf marka almaktan yana değilim saygılarSUNNY AXEN grubu tv lere her zaman mesafeli oldum, sizin de mesafeli olmanızı önerebilirim.
Mühendislik alanında hiç bir gelişme göstermeyen. Satış sonrası hizmetlere ve servis ağına destek vermeyen, Millet Ay'a, AXEN yaya mantığında bir durumdur benim gözümde.
Mutlaka ki alıp kullanan ve memnun olan vardır lakin ben olsam riske girmezdin, sonuçta 2900tl de az bir para değil.
Diğer arkadaşlarımızın da görüşlerini alalım bakalım
F fikoloji
teknovest
BlackSea
Umut Barış
Aragorn
Saygı bizden kardeşimAbi yeni gördüm kusura bakma ben hiçbir alt marka ya da 3.sınıf marka almaktan yana değilim saygılar
Hocam gorevdeydim giremedim pek esim yanliz kaldi bende konuyu actiktan sonra almak zorunda kaldim ve dun aksam aldim yorumlariniz icin tesekkurler... memnun kalmadim bu arada ... ?Kardeşimiz sormuş gitmiş, umarım yazılanları görür ?
Hocam gorevdeydim giremedim pek esim yanliz kaldi bende konuyu actiktan sonra almak zorunda kaldim ve dun aksam aldim yorumlariniz icin tesekkurler... memnun kalmadim bu arada ... ?
Televizyonu dun aksam aldim guya app store var ama smart tv de youtube uygulamassi yok nasil yukleyebilirim ne yapmayilim yardim edermisiniz hocamSUNNY AXEN grubu tv lere her zaman mesafeli oldum, sizin de mesafeli olmanızı önerebilirim.
Mühendislik alanında hiç bir gelişme göstermeyen. Satış sonrası hizmetlere ve servis ağına destek vermeyen, Millet Ay'a, AXEN yaya mantığında bir durumdur benim gözümde.
Mutlaka ki alıp kullanan ve memnun olan vardır lakin ben olsam riske girmezdin, sonuçta 2900tl de az bir para değil.
Diğer arkadaşlarımızın da görüşlerini alalım bakalım
F fikoloji
teknovest
BlackSea
Umut Barış
Aragorn
Gorerek aldim karanlikta isik suzmesi cok belli dandik kumandasi var smart tv guya app store da birsuru uygulama var ama facebook appstore falan yok... ne yapsam da iade etsem ?Yapma yaaaa. üzüldüm inan senin adına. Peki mesafeli satış mı yoksa görerek satış mı? İade yollarını denesen olmaz mı kardeşim?
Televizyonu dun aksam aldim guya app store var ama smart tv de youtube uygulamassi yok nasil yukleyebilirim ne yapmayilim yardim edermisiniz hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gorerek aldim karanlikta isik suzmesi cok belli dandik kumandasi var smart tv guya app store da birsuru uygulama var ama facebook appstore falan yok... ne yapsam da iade etsem ?