şu an bi sonny tv ile uğraşıyorum, çok ilginçtirki led lerde arıza olarak gördüm, detaya indim ledleri yani aydınlatmayı besleyen film kablo arızalı çıktı, o sırada ledlerin fiyatlarına baktım 4 adet ledbar 900 tl, serivisinde yokmuş, internette merter gibi bi firmada yokmuş ki ledlerin tillahı mevcut. elinde kalan bir fimada buldum, parça yok, servis yok, gelişme yok. sadece 900 tl ye bulduğun aydınaltmaya 200 lira işçilik koysam kim yaptırır?SUNNY AXEN grubu tv lere her zaman mesafeli oldum, sizin de mesafeli olmanızı önerebilirim.
Mühendislik alanında hiç bir gelişme göstermeyen. Satış sonrası hizmetlere ve servis ağına destek vermeyen, Millet Ay'a, AXEN yaya mantığında bir durumdur benim gözümde.
Mutlaka ki alıp kullanan ve memnun olan vardır lakin ben olsam riske girmezdin, sonuçta 2900tl de az bir para değil.
Diğer arkadaşlarımızın da görüşlerini alalım bakalım
F fikoloji
teknovest
BlackSea
Umut Barış
Aragorn
kendi uydu alıcısını bile tv ye entegre edemeyip
aynen diyelim, zorlamıyalımOnu bandrol maliyeti ödemek istemeyenler için yapmıyorlar mıydı?
Tunersiz olarak satılmıyor muydu o ürünler?
aynen diyelim, zorlamıyalım
garantisi olduğu sürece iyidir. garanti bittimi yandın. hele kırsal alandaysan dert satın alırsın
SUNNY AXEN grubu tv lere her zaman mesafeli oldum, sizin de mesafeli olmanızı önerebilirim.
Mühendislik alanında hiç bir gelişme göstermeyen. Satış sonrası hizmetlere ve servis ağına destek vermeyen, Millet Ay'a, AXEN yaya mantığında bir durumdur benim gözümde.
Mutlaka ki alıp kullanan ve memnun olan vardır lakin ben olsam riske girmezdin, sonuçta 2900tl de az bir para değil.
Diğer arkadaşlarımızın da görüşlerini alalım bakalım
F fikoloji
teknovest
BlackSea
Umut Barış
Aragorn