H
halilelektronik
Yeni Üye
- 11 Şub 2021
- 7
- 41
onları yapalı çok oldu üstad ama bir cevap tam veremediler servislere yönlendirdi üç dört servisle görüştüm onlardan da bir ses seda yok şuan
Bana mail olarak atın deyin ?onları yapalı çok oldu üstad ama bir cevap tam veremediler servislere yönlendirdi üç dört servisle görüştüm onlardan da bir ses seda yok şuan
Teknik birimden fatih beye bağlanın ?söledim biz onları bilmiyoz diyorlar servise yönlendiriyorlar
Quax tv diye bir marka mı var yada awoxun mu?Merhaba arkadaşlar. Quax tv hakkinda herhangi bir konu basligi olmadigindan buraya yazdigimdan dolayi kusura bakmayin.
Benim sorunum Quax tv android7 yazmasina ragmen android6 olarak gelmesi, tabiki o kadar önemli degil ama tv de bazi sorunlar oldugu icin belki yazılımdan kaynaklıdır diye düşünmeye başladım
1)Youtube de ses görüntüden once geliyor
2)Youtubede ekran cok parlak ve hiçbir sekilde ayarlama yapamiyorum.
Servise ne söylersem normaldir diyor WhatsApp tan Awox a yazdigimda yetkili servise yonlendiriyor.
Musteri hizmetleriyle gorustum diyorum acaba bu tv android6 mi yoksa android7 ile mi geliyor verdikleri cevap "Yok tv'niz eger donanim olarak bu ozelliklere sahipse 7olur yok degilse6 olur" inanin ki kendi urunlerinin ne oldugunu bile bilmiyorlar ve verdikleri cevaplardan hic birsey anlamiyom
Bir kurum sattığı urunun ne olduğunu bilmez mi? Fabrika çıkışında kafalarına göre özellik mi degisiyor hâlen anlamadım
Oysa benden tv min modelini sormalarini ve ona gore cevap vermelerini beklerdim
Arkadaslar simdi bu tv nin yazilimini nerden bulacam yardimci olacak biri yok mu
Ha bu arada tv bu (Quax Q55GZT6500AND)
Kusura bakmayin uzattigim icin
Arkadaşlar 10 Eylül 2019 sonrası üretilen U5600STR tv lerin güncel yazılımını hiçbir yerde bulamıyorum. Hep bu tarihten önceki güncellemeler var sonraki yok. Bir defa güncelledim sonra tv her başladığında sürekli ota güncellemesi diye uyarı çıkmaya başladı güncellemeyi de yüklemiş gibi yapıp yüklemiyor hep başa dönüyordu. Ben de bizim güncel romu bulamayınca bulgar romu kurdum. Lütfen bu tv nin güncel romunu paylaşır mısınız bir de bu sürekli gelen ota güncellemesi bildiriminden nasıl kurtulurum söyleyebilir misiniz çözümünü ?