M
mehmetboran
Yeni Üye
- 25 Kas 2019
- 6
- 45
slm adem bey ben bu yazıımı yükledim tv çift ekran oldu ne yapmalıyım acıl yardım lütfen
Abi seri bumarasi 1022000551404ks11409191314slm adem bey ben bu yazıımı yükledim tv çift ekran oldu ne yapmalıyım acıl yardım lütfen
ADEM HOCAM YOUTUBE VE KANALLARIN GİTMESİ SORUNU BENDE YAŞIYORUM FAKAT VERDİĞİNİZ GÜNCELLEME TV YE YÜKLENMİYOR DAHA ÖNCE YOUTUBE SORUNU İÇİN VERDİĞİNİZ GÜNCELLEME OLMUŞTU FAKAT ODA KASMIŞTI ACABA YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ ?Adem bey diger yazilimi yuklemeyenler sadece bunu yuklese 2 hatadanda kurtulurmu
969 mgbyte lık güncelleme olmuyor yüklemiyor tv 160119 üretim tarihli u5600str için yardım bekliyorum kanallar gidip geliyor yotube güncellenmiyor ve güncellemeyi yüklemiyoADEM HOCAM YOUTUBE VE KANALLARIN GİTMESİ SORUNU BENDE YAŞIYORUM FAKAT VERDİĞİNİZ GÜNCELLEME TV YE YÜKLENMİYOR DAHA ÖNCE YOUTUBE SORUNU İÇİN VERDİĞİNİZ GÜNCELLEME OLMUŞTU FAKAT ODA KASMIŞTI ACABA YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ ?
Güncelliğini yitirdiğinden dolayı kaldırıldı yazılımlar. Firma da yeni destek sunmadığı için yeni link yok ne yazık ki.iyi akşamlar indirme link i açılmıyor yardımcı olurmsnz