Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Eyvallah sevgili MertHakkında hayırlısı neyse o olsun abi.Allah sana güzel ömür sağlık versin.?
Eyvallah sevgili MertHakkında hayırlısı neyse o olsun abi.Allah sana güzel ömür sağlık versin.?
Uyumadın mı sen yav ? beni de uyku tutmadı bu gece, videoda atmadın alıştık valla ?Eyvallah sevgili Mert
Mücadelemiz her şekilde devam edecek.Sizi Adem Helvacı olarak bu foruma donanımhaber den ado olarak tanıdım ve mb82 ile sizi takip etmiştim ve burada bulmuştum. Vee awox ile bu forumda kaynaştım pekiştim. Yeri geldi tartıştık yazıştık konuştuk. Awox yetkili servis olduğunuzu duyunca aha dedim. Profesyonel bir serviside buldum dedim. Sizde awox ile servis >üretici fabrika mücadelesi verdiğinizi zannediyorum. Awoxu bıraktığınıza hem sevindim hem üzüldüm. Awox ile alakalı sorun olduğunda sizi muhatap alacaktım. Gerçi elinizden ne geliyorsa yapacağınızada eminim. Neyse hayırlısı olsun. ?
İlginçtir ki duş sonrası haberlere bakarken kaykılmıştım biraz, gözümü açtığımda saat 12 olmuştuUyumadın mı sen yav ? beni de uyku tutmadı bu gece, videoda atmadın alıştık valla ?
Evet kardeşim uzun zamandır planladığım bir şey di. Malum hemen olmuyor bu işler, yavaş yavaş finale geliyorumUmarım herşey gönlüne göre olur abi, hayırlı olsun. Bayadır planlıyordun galiba, bir kaç ay önce konusu geçmişti bir yerde.
Ramço çok teşekkür ediyorum kardeşimHayırlısı olsun abi Rabbim bir kapı kapatır başka bir kapı açar eminim ki sana daha iyileri ulaşacaktır
Allah razı olsun. Size cevap yazarken forum uçtu birden, sonra yine yazdımHakkınızda hayırlısı olsun üstad.Allah gönlünüze göre versin.
EyvallahHakkınızda hayırlısı sayın hocam ..
Kardeşim çok teşekkür ediyorumHakkımızda hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre hayırlı bir iş versin abi