TKartaL
Süper Üye
- 5 Şub 2018
- 2,481
- 45
Kobaylık sizin inkar etmenizle üzerinizden atılmıyor maalesef. Kobay değilseniz aynı ürünü neden halen kullanıyorsunuz o halde? Neden hakem heyetine gidip para iadesi talep etmediniz? Neden hatalı üretim olan bir ürün kullanmaya halen devam ediyorsunuz? Neden bu mecrada yayınlayacağım yeni yazılımı tv nize yükleyip sonucu kontrol edeceksiniz mesela? Yüklemeyin o halde zira yeni yazılımda da ne gibi hataların çıkacağının garantisini kimse vermiyor size. Siz yükleyeceksiniz, kontrol edeceksiniz, kusur bulacaksınız, şikayet edeceksiniz, bu tepkilere göre firma yeniden aksiyon alacak. Şimdi bir daha düşünün bakalım kobaymısınız değilmisiniz?
Neden bu ürünü hala kullanıyorum ? Bİr önceki mesajlarımda bunları yazdım aslında..Şuan imkanım olmadığı için..Neden hakem heyetine vermedim..Uzun zaman sürerse tvsiz kalmaktan dolayı vermedim..Kobaylıktan dolayı değil...Eğer bu ürünü kullanıyorsam yazılım da yüklerim tabiki...Ve burada yine ben yeni yazılımı paylaşmıştım..
Neden bu ürünü hala kullanıyorum ? Bİr önceki mesajlarımda bunları yazdım aslında..Şuan imkanım olmadığı için..Neden hakem heyetine vermedim..Uzun zaman sürerse tvsiz kalmaktan dolayı vermedim..Kobaylıktan dolayı değil...Eğer bu ürünü kullanıyorsam yazılım da yüklerim tabiki...Ve burada yine ben yeni yazılımı paylaşmıştım..