catres
Süper Üye
- 26 May 2018
- 1,459
- 41
Maalesef :(İkisi de paradan önemsiz ne yazık ki. O yüzden her yer apartman dolu. ☹
Maalesef :(İkisi de paradan önemsiz ne yazık ki. O yüzden her yer apartman dolu. ☹
???Bence zıpkın avcılık değildir. Avcılık ise spor değildir. İhtiyaçından fazlası gösteriş ve show'dur.
Aynı şeyi yazacaktım ki, sen yazmışsın.Bana göre;
Avcılık
Boks
Satranç
Spor değildir.
Aynı şeyi yazacaktım ki, sen yazmışsın.
Özellikle boks, kickboks vb. kişiyi sağlık yönünden etkileyecek şeylerin spor olarak kabul ediliyor olmasına çocukluğumdan beri anlam veremiyorum.
Her işin başı paraya dayanıyor işte. Para dönmese bunlar da olmazdı. Emperyalizmin olduğu yerde herşey mübah ? Ah bu Lidyalılar ?Savunma sporu diyerek meşrulaştırılıyor işte.
Her işin başı paraya dayanıyor işte. Para dönmese bunlar da olmazdı. Emperyalizmin olduğu yerde herşey mübah ? Ah bu Lidyalılar ?
Sen de haklısın ama bazen düşünüyorum.. taş devrinde yaşayıp, tek derdimin ok ile avlayamadığım geyik olması vardı kredi kartı borcu yok, elektrik faturası yok, arabanın arızalanması yok Rahmetli dedemin dediği gibi.. Var açlığım, var rahatlığımSuç parayı bulanda değil bence hocam ya. Para olmasa ticaret, alışveriş bence imkansız olurdu.
Para güzel bir buluş ama filmin devamı iyi ilerlemedi. İnsanlık aygıtları geliştiriyor ama zihniyetini ilerletemiyor maalesef.
Evet. İnsan kadar cani kötü ve vahşi bir yaratık yok şu dünya üzerinde. Kadın cinayetlerini göz önüne alırsak fotodaki yazının çok anlam ifade ettiğini anlamış oluruz.Ben de spor gözüyle bakamıyorum.
Şu resim hep hoşuma gider. Bu arada resim meclisten dışarı sevgili catres
Sen de haklısın ama bazen düşünüyorum.. taş devrinde yaşayıp, tek derdimin ok ile avlayamadığım geyik olması vardı kredi kartı borcu yok, elektrik faturası yok, arabanın arızalanması yok Rahmetli dedemin dediği gibi.. Var açlığım, var rahatlığım
???
Nasıl spor veya avcılık olmuyo? O
Bak işte kendi soruna kendin cevap vermişşin. Burcuva yaparsa spor, gariban yaparsa amelelik/ekmek parası oluyor. Can almanın zevki ve sporu olmaz. Ha bu işi kurallar çerçevesinde ekmek parası için yapıyorsan saygı duyarım.???
Nasıl spor veya avcılık olmuyo? O zaman olta balıkçılığıda avcılık veya spor değil.
zıpkın avcılıgının nasıl yapıldığı konusunda bilginiz var mı acaba?