Atiye - Netflix Orijinal Dizisi (2. Sezon Fragmanı Yayınlandı)

Ben bir başlıyorum Dizi ye örneğin 90 bölümü 1 hafta da bitiriyorum:haha
sonra epeyi bir süre ara veriyorum Dizi izlemeye

geçen hafta La Casa del papel dye bir İspanyol işi dizi var,10 bölüm kadarını
1 günde bitirdim! biraz açmamaya başladım ara verdim Çay molası yapıyorum:kiskis
bunu izleyenler varmı,takılayım mı yoksa bırakakayım mı??

Son düzenleme:
Ben bir başlıyorum Dizi ye örneğin 90 bölümü 1 hafta da bitiriyorum:haha
sonra epeyi bir süre ara veriyorum Dizi izlemeye

geçen hafta La Casa del papel dye bir İspanyol işi dizi var,10 bölüm kadarını
1 günde bitirdim! biraz açmamaya başladım ara verdim Çay molası yapıyorum:kiskis
bunu izleyenler varmı,takılayım mı yoksa bırakakayım mı??

Beklentine bağlı.
Çerezlik dizi diyebilirim, fazla bölümü yok zaten.
1. sezon 8 bölüm. 1 günde bitirirsin hocam sen. :haha1

öyle sonu gelmeyecek gibi olan Dizi leri sevmiyorum
10/20 bölüm bana yetiyor üstü kasıyor
en son 90küsur bölüm olan şu malum Ankara polisiyesini izlemiştim
sansürsüz bol küfürlü! hanım sürekli ne alnıyorsun yaw şu küfürlerden deyip durdu:kiskis
ülen ben de o diziyi zaten bunun için izledim konusu filan hiç önemli değildi

gayet doğal-gündelik hayatımızdaki bol küfürlü sahneler! öyle takıldım 1 hafta da bitirdim :clap2
bir de Adana işi dizi vardı ama adını unuttum o da tam Adana lık idi yaw onada bayılmıştım:ok

Kemal Sunal takılıyorum hala,hiç bir şey bulamazsam illaki bir Kemal filmi oluyor zaten:haha

yaw oturup da adam gibi konulu filan Dizi izleyemem bunca hengameli bir memleket de yaşayınca!
kafayı bu tip filimlerle dağıtıyorum yaw

Bu dizide tek sırıtan beren saat oyunculukla hiç alakası yok bu kadın yüzünden ikinci sezonu izleyesim gelmiyor

İkinci sezonu izledim , ilk sezonu ne kadar beğendiysem ikinci sezonu da o kadar beğenmedim. Hem de hiç beğenmedim , sıkıcı , mantıksız , gereksiz sahnelerle dolu. Diziyi tepeden almışlar yerin dibine sokmuşlar , daha ne deyim.

İkinci sezonu izledim , ilk sezonu ne kadar beğendiysem ikinci sezonu da o kadar beğenmedim. Hem de hiç beğenmedim , sıkıcı , mantıksız , gereksiz sahnelerle dolu. Diziyi tepeden almışlar yerin dibine sokmuşlar , daha ne deyim.

Ben daha izlemedim, aman spoiler yemeyelim. :kas:deli1

bende izlemedim.
kafamda deli sorular şuannn :)

Geri
Üst Alt