Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
İlteriş anca kendi yesin. Admine sariyim de gönderim demek yok.furkan sardı, biz yedik para pul yok
İlteriş anca kendi yesin. Admine sariyim de gönderim demek yok.furkan sardı, biz yedik para pul yok
Yahu kardeşlerim insanın ağzını sulandırmayın bizim buralar,da ünlü bir kokoreççimiz var bu karda şimdi beni oralara götürtmeyin bak video,yu buraya atıyorum ha bu ara,da dede olduk maşallah bir kızımız oldu çocuklar olmadan bizim boğazımızdan geçmez sizlere afiyet olsun
Soğuk Havaların Dermanı: Sıcacık Kokoreç!
Küçükçekmece’den Türkiye’ye… | Tekin Usta Nasıl Büyüdü?
İşlerimin yoğunluğundan biraz ara verdim, yeni şube bitmek üzere. Oranın açılışını yapayım inşallah güzel videolar gelecek. Havalar ısınsın dalış videoları da gelecek.İlteriş Yılmaz Hani nerede yeni menüler ?.
Et pahalılandı diye bu kadar ara açılmaz.
Gelin sarayım elinize tutuşturayım, gönderim yok bizdeİlteriş anca kendi yesin. Admine sariyim de gönderim demek yok.
sağol kardeşim allah razı olsun rabbim tüm kardeşlerimize nasip etsinRabbim ömrünü güzel kılsın. Sağlıklı, mutlu bir geleceği olsun inşallah abi
aminn inşallahsağol kardeşim allah razı olsun rabbim tüm kardeşlerimize nasip etsin