İlteriş Yılmaz
Süper Üye
- 18 Eyl 2020
- 698
Bir daha ki sefere közde kokoreç gösteririz, bunun usulü buyduo halkalar ızgaraya dizilecekti piştikten sonra kesilip baharatı domatesi eklenip ekmek arası olmamış
Bir daha ki sefere közde kokoreç gösteririz, bunun usulü buyduo halkalar ızgaraya dizilecekti piştikten sonra kesilip baharatı domatesi eklenip ekmek arası olmamış
Eve alanlar evde yapanlar için tavada olur orman ateş köz kokoreç halkaları sen gel tavada yapBir daha ki sefere közde kokoreç gösteririz, bunun usulü buydu
Videoyu çekerken öyle bir rüzgar vardı ki, şu ses cidden çok iyi. Ama mikrofon sipariş ettim, gelmek üzere. Adım adım iyileştiriyorum hocam. Teşekkür ederimAfiyet olsun ellerimize sağlık. Öteki videoyuda izlemiştim naçizane tavsiyem şu rüzgar sesinden kurtulmanız
Közde pişirdiklerimizde var, burda şair döküm tavada, ateşte olanı anlattı. Başka bir video da közde yaparken çekeriz. Al sana bir içerik dahaEve alanlar evde yapanlar için tavada olur orman ateş köz kokoreç halkaları sen gel tavada yap
İlteriş, Aragorn geldiğinde götürürüz aynı yereKözde pişirdiklerimizde var, burda şair döküm tavada, ateşte olanı anlattı. Başka bir video da közde yaparken çekeriz. Al sana bir içerik daha
İnşallah buraya kadar getirtebiliriz, adam ben Aliağa'ya gelecem sen oraya gel diyorİlteriş, Aragorn geldiğinde götürürüz aynı yere
Amaaaan Aliağa dediği yer hemen şurası, sadece 6 saatİnşallah buraya kadar getirtebiliriz, adam ben Aliağa'ya gelecem sen oraya gel diyor
Bu cumartesi değil öteki cumartesi ordayım muhtemelenAmaaaan Aliağa dediği yer hemen şurası, sadece 6 saat
La aaagideş iki dakka yerinde du gaaariBu cumartesi değil öteki cumartesi ordayım muhtemelen
Valla tam durcam diyom bişeyler çıkıyor yaLa aaagideş iki dakka yerinde du gaaari
Noooldukine yine?Valla tam durcam diyom bişeyler çıkıyor ya
İstanbul'a gidip gelmem lazım bi, giderken de Aliağa'dan geçeceğim işteNoooldukine yine?
E hayırlısı bakalım, ne zaman yolculuk?İstanbul'a gidip gelmem lazım bi, giderken de Aliağa'dan geçeceğim işte