ATEŞKES!

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Rahmetli Nejat Uygur'un 'Dayı mısın?' repliği aklıma geldi hocam... İzlemek isteyenlere videonun 40.Saniyesinde mevcut replik... :haha

Mekanı cennet olur inşallah.

Hayatımın ilk, video kasete kaydedilmiş tiyatrosu, Rahmetlinin oynadığı Cibali Karakolu idi. 80lerin sonuydu izlediğimde.

Dönemi ne kadar da güzel hicvetmişlerdi koca bir ekip olarak. ''20 sene geldi geçti, 20 sene ciğerimi deldi geçti'' repliği halen kulaklarımdadır.

Nur içinde yatsın hocam.

A Çevrimdışı

Alperentoy

Süper Üye
12 Nis 2019
647
İlginç gelişmeler olmuş hiç mültecileri bu şekilde bir güç olarak değerlendirmemiştim, 3. ve 4. dakikalar arası geçiyor. Adamlar neler planlamış üzerimizden. İnsan bildikçe öğrendikçe milletini ve devletini daha çok seviyor...

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Bunlar normal şeyler.
biz altı bezli başbakanımızı esas duruşlarda da görüdük
manset-4_16_9_1574187243.jpg

tam yazacaktım daha önce erdoğanda putini bekletmişti diye ama temhem16 temhem16 paylaşmış.

bunlar siyasi üstünlükler pek takılmayın :)

Randevularına sık sık geç gitmesiyle tanınan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin

Randevularına gecikme alışkanlığı yıllardır basına yansıyan Putin geçen hafta da Vatikan'da Papa Françesko'yu bir saatten fazla beklemişti.

Rus lider, Papa Françesko'yla 2013'te gerçekleştirdiği ilk görüşmeye de 50 dakika gecikmişti.

Avrupalı liderleri 'düzenli' olarak bekleten Putin, 2012 yılında yolda motosikletçi arkadaşıyla karşılaşınca, Kırım'da doğal gaz görüşmeleri için bir araya geleceği dönemin Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç'i dört saat bekletmişti.

2003'te İngiltere Kraliçesi 2'nci Elizabeth'i 14 dakika bekleten Putin,
2012'de ise ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile Moskova'da yapacağı görüşmeye üç saat gecikmişti.

Edit: Bülent Ecevit i severim ona atıf yapmak için değil, nereden nereye demek için paylaştım ? Hemen beni de kesip biçmeyin.

temhem16 Çevrimdışı

temhem16

Aktif Üye
24 Ağu 2018
110
55
Rus medyasının servisi ettiği videoyu dikkatlice izleyin.
- Kronometre 41. Saniyedeyken, Hulusi Akar'a arkadan bir not uzatılıyor.
- Kronometre 56.saniyedeyken dikkat edin başka bir açıdan ekleme yapılmış, arkadan aynı not tekrar uzatılmış.Süreyi uzatmak için montaj yapılmış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Rus medyasının servisi ettiği videoyu dikkatlice izleyin.<br>- Kronometre 41. Saniyedeyken, Hulusi Akar&#39;a arkadan bir not uzatılıyor.<br>- Kronometre 56.saniyedeyken dikkat edin başka bir açıdan ekleme yapılmış, arkadan aynı not tekrar uzatılmış.Süreyi uzatmak için montaj yapılmış. <a href=" ">pic.twitter.com/1EGE5wZHQE</a></p>&mdash; Gökhan Kahraman (@GkhnKhrman) <a href="">March 9, 2020</a></blockquote> <script async src=" " charset="utf-8"></script>

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Rus medyasının servisi ettiği videoyu dikkatlice izleyin.
- Kronometre 41. Saniyedeyken, Hulusi Akar'a arkadan bir not uzatılıyor.
- Kronometre 56.saniyedeyken dikkat edin başka bir açıdan ekleme yapılmış, arkadan aynı not tekrar uzatılmış.Süreyi uzatmak için montaj yapılmış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Rus medyasının servisi ettiği videoyu dikkatlice izleyin.<br>- Kronometre 41. Saniyedeyken, Hulusi Akar&#39;a arkadan bir not uzatılıyor.<br>- Kronometre 56.saniyedeyken dikkat edin başka bir açıdan ekleme yapılmış, arkadan aynı not tekrar uzatılmış.Süreyi uzatmak için montaj yapılmış. <a href=" ">pic.twitter.com/1EGE5wZHQE</a></p>&mdash; Gökhan Kahraman (@GkhnKhrman) <a href="">March 9, 2020</a></blockquote> <script async src=" " charset="utf-8"></script>

Haklısınız!!! ?

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
yaw bunlar şimdi kritermi?
bize veya bazı yabancılara v.s bunlar olağan şeyler olarak oldu/olacaktır!

bunlar hikaye işler,sizi bekletmiş olabilirler eya siz bekletirsiniz

şimdi bazı arkadaşlar gaza gelmişler ona böyle buna böyle yapıldının sidik yarışındalar!
malum ya; bilerileri bir tarafda diğeri öteki tarafta ve birbilerinin açıklarını böyle bularak
tatmin oluyorlar!

sen,son ol da bunlara muhatap olma,yani TÜRK devletin den bahsediyorum,birilerinin başkan
olmasıyla veya başbakan olması beni hiç ilgilendirmez!sen öyle bir devlet ol ki seni saatler
veya dakikalar öncesinden herifler hazır kıta beklesinler!
Adam desin ki veya yetkililer "TÜRK" devlet başkanı geliyor!

++
Bir de işin şu yönü var ki ben bunlara da resmen "adilik" diyorum;siz buna kompleks diyebilirsiniz
veya o devletin bakışı v.s v.s ama bana göre bunlar "terbiyesizlik" den öte değildir,bunlar bize yapılmıştır
ve yine bazı devletler arasında da olmuştur,biz de yaptık v.s

++
Ama bana göre en adilik ise İsrail tarafından yapılmıştır!!
sanırım bir kaç sene bu olay oldu orada
kısaca herifler bizim elçiyi çağırdılar sanırım muhtıra gibi bir şey verdiler eline
ve bizim adamı da,karşı yetkilinin karşısında daha alt seviye de ve daha küçük
bir koltuğa oturttular!! ve bu olay ciddi ses getirmişti o zaman,malum resimler
dolanıp durmuştu!

Elçi bence hata yaptı ya da farkına bile varamadı ama durum aleni ortada idi!
onu çağıran kişi,onu değil de TÜRK devletini çağırmıştı aslında! bizimki de
olayn farkına bile varmadan yada bilerek tırstığı veya kabul ettiği için karşısında
daha yüksek seviyede oturan kişinin karşısında çok vahim duruma düşmüştü

şimdi uyanık bir adam olsaydı bu olaya tepki verirdi ve çeker giderdi oturmadan!
ya da ben olsaydım zaten anınnda tepki koyar bir de laf ederdim çıkar giderdim

burada İsrail devleti resmen adilik yapmıştır! zaten herifler her bir şeyin kompleksi
altında yaşıyorlar!
bazı durumlar vardır işte sizin bugünkü gücünüzle hesap edilir!
Çuval geçirmece de oynandı bize karşı,bilirsiniz bu olayı değilmi?

Tarihimize bakarsanız;bizim elçilerimizi(örneğin 14/16 yüzyıllar gibi)öldürten kesen asan v.s
yabancılar da olmuştur,ama biz hiç ama hiç böyle bir şey yapmadık! gereken saygı gösterilmiştir
ama işin asıl gereğini ise "sahada" yapıp onlara günlerini çok göstermişizdir!

Devleti nereden nereye geldi yaw

şimdi sadece hamaset üretiliyor sanal alem yaratılıp yok böyle güçlüyüz yok böyle yapmışız
yok dünyanın bilmem kaçıncı gücü olmuşuz v.s v.s v.s
ülen ayağınız yere bassın be,TÜRK milletinin onurunu rencide edecek bir alay işlere muhatap oluyorsunuz
hala konuşuyorsunuz

ne oldu son olay? herifler yalnış yerde durdunuz diyorlar bizimkiler de tam tersini!
kim doğru söylüyor o zaman?? bunun da üstüne bardakla değil,sürahiyle suyu içiverdik!
ayrıca sürekli "Suriye Operasyonları" diyorlar bu da küllüm yalan yaw ne operasyonu resmen savaş bu
"bölgesel" diyebilirsiniz ama yapılan resmen savaştır,ayrıca Rusya ve bir şekilde İran da aşılamadığı için
adına operasyon denilip gidiliyor!

Şimdi tersini düşünün,Suriye zaten resmen bir savaş durumunda ve gelip de Türkiye içinde o bölgede
operasyon yapsa ne olacak?

Suriye konusunda,sen kalkıp da ÖSO nu desteklersen tabiki herifler de sana bir şekilde bulaşacaklardır!
zaten bulaşıyorlar ve bunun da adına başka bir şey diyor bizimkiler!

yaw bu konuda taa en baştan beri yalnış yaptık,ya resmen taraf ol ya da gir resmen savaşa yada
hiç karışma;bize düşen bombalar da zaten bu yüzden oldu/oluyor! bunu gerekçe gösterirsen
ya gir ya da gir!
Bak ne güzel resmen Rusya taraf oldu zaten öyleydi,İran da aynen böyle ya sen neredesin?
abi sen nerdesin yaw,sen tazıya kaç-tavşana koş gibi bir yerdesin aynen,yaw TÜRK devleti böylemi
olmalıdır??

sen Libya da nerdesin bunu açıklarmısın? bizi asıl orası ilgilendirir! hala ne Tarih ve de strateji
bilinmiyor hesap da edilmiyor! Suriye bizim için ufak bir ayrıntı hepsi o dur!
Libya da ne işimiz var yaw deniyor !! valla günü bile kurtaramıyoruz bu siyesetle!

yarın bunlar gider/gidecek bırakılan faturayı da bu millet yine ödeyecektir! her zaman olduğu üzere
hala hükümet yanlısı veya tam tersi düşüncelerin girdiği sidik yarışı peşindeyiz!

orada ne işimiz varmış burada ne işimiz olur v.s sonra da Türkiye dünyanın bilmem kaçıncı "gücüymüş"
deyip ahkam kesiliyor!

A Çevrimdışı

Alperentoy

Süper Üye
12 Nis 2019
647
Benim hayatımda en zorlandığım kişiler kapasitesi 10 kg terazi ile 100 hatta tonlarca ağırlığı bir defada tartmaya çalışanlardır. Herbirimizin eğitimi, birikimi, zekası onun tartma kapasitesi gibidir. Kapasitemizin üzerindekileri tarttığımızda "terazimizin skalasında bile onun değeri yokken" biz altında eziliriz. Etrafımızı da kendimizi de aslında kandırmış oluruz. Ancak bu işlerin bir ucuda bizi ilgilendirdiğinden anlamaya çalışıp kafa yormamız da, yorana saygı duymamız da elzemdir. Aslında konuştuğumuz konuya tam hakim olamayacağımız aşikar "devlet sırlarını bilenimiz mi varki" ayrıca konuşulan konuların lisans üstü eğitimleri tecrübeleri var "bizlerde varmı?" Demek istediğim; konular çok büyük, bizler haddimizi bilirsek, bizimkine karşı fikirlerin bile kafa yorulup söylenmesinde, fikri bir yana karşımızdaki, bir emek harcadığından saygı duyulmayı ve hoşgörülmeyi, kurallara uydukça bence baştan hakediyor.
Yazılanları okumak baya katkı sağlıyor, en azından toplumu da daha iyi tanımayı sağlıyor.

Geri
Üst Alt