ATEŞKES!

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Hep yazdım söyledim... Suriye, Türk ırkına ve topraklarına hastalık bulaştırma ve uzun vadede süründürerek asimile etme projesinin bir ayağıdır...

Bu gün ne yapılıyorsa, aleyhimize gelişecek işlerin ilk adımıdır. Araplara, ruslara, ingilizlere, fransıza, amerikaya güven olmayacağını tarih bize gösterdi ama ders alan yok. Ülkenin parsellenerek satılması, mülteci deposu yapılması, Mondros mütarekesinin günümüzdeki versiyonudur.

Muhtaç olduğumuz kudret, damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur... Kendi başımıza güçlü olmak için kendimizden başka dayanıp güvenecek güç yok çok şükür.

T Çevrimdışı

temel reis

Yeni Üye
9 Ocak 2020
26
42
Bu şerefsizler sözünü hiçbir zaman tutmaz madem vurmaya başladık sonunu getirmemiz lazımdı bu ateş kes sadece düşmanlarımızın toparlanmasına neden olur avrupalı liderlerin çoğu dansöz gibi hemen kıvırır avrupalı erkek liderleri muatap alıp masaya oturmayacaksın bunların karıları bunlardan daha erkek merkel buna bir örnek o bizdeki göçmenler için bir şeyler yapmaya çalıştı ama diğer ülkelerin soğan erkeği liderleri buna yanaşmadı

Son düzenleme:
TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
ruslarla yapılan anlaşma mürekkebi kuruyana kadardır. anlaşılan bayabir hasar verilmiş kayıpları yüksek toparlanma süreci için olabilir.bu arada siha larımızı takdir ettim 1500km menzil ile suriyenin yaşanılabilir bölgelerini rahatlıkla vurabiliyormuş

tarikk Çevrimdışı

tarikk 

Süper Üye
6 Ocak 2018
1,631
33
Yazıp yazıp siliyorum.
Askerlerimiz ve aileleri için mutlu haber.
Kendim için ise gündem rahatlayacak işlerimizin başına geçebiliriz artık.

Geri
Üst Alt