teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,290
- 66
Eee,seninkisi platonik mi sadece,uzaktanEmmi ne yaptın sen ya ??? Yarına evlilik teklifide edeyim ?

Eee,seninkisi platonik mi sadece,uzaktanEmmi ne yaptın sen ya ??? Yarına evlilik teklifide edeyim ?

Yemek getirdiler kendisine bende kolayla çikolata ısmarlayıp gittimDaha bismillah ya muhabbet lazım ne bilim devriye lazım ?Eee,seninkisi platonik mi sadece,uzaktan![]()
Daha bunun kuzey köprüsü güney köprüsü Dirençleri Entegre kısmı var kondansantörleri unutmamak lazımAkşam gittim yanına 3 saat kadar oturduk Muhabbet ettik süper ya babasıda tanıdığım çıktı iyimiYemek getirdiler kendisine bende kolayla çikolata ısmarlayıp gittim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Daha bismillah ya muhabbet lazım ne bilim devriye lazım ?

Asıl lehimi güzel yap da soğuk lehim olmasınDaha bunun kuzey köprüsü güney köprüsü Dirençleri Entegre kısmı var kondansantörleri unutmamak lazım![]()

Gülsem mi üzülsem mi bilemedimAhhh ahhh ben onu ne çok sevdim elimden Gelen herşeyi yaptımmm ama o hiçmi Elektrik vermez vay beçok sevdimde yalan oldu
Sana 2 doz Muslum Baba yazıyorum.Ahhh ahhh ben onu ne çok sevdim elimden Gelen herşeyi yaptımmm ama o hiçmi Elektrik vermez vay beçok sevdimde yalan oldu
Sana 2 doz Muslum Baba yazıyorum.

Gülsem mi üzülsem mi bilemedim

öğle diyorsundaAşkı meşki bilmemde
Hayat tamamen tesadüflerden ibaret
??

Öyle öyleöğle diyorsunda![]()
Ne güzelÖyle öyle
Ben eşimle tesadüfen tanıştım mesele ??