teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Eee,seninkisi platonik mi sadece,uzaktanEmmi ne yaptın sen ya ??? Yarına evlilik teklifide edeyim ?
Eee,seninkisi platonik mi sadece,uzaktanEmmi ne yaptın sen ya ??? Yarına evlilik teklifide edeyim ?
Daha bismillah ya muhabbet lazım ne bilim devriye lazım ?Eee,seninkisi platonik mi sadece,uzaktan
Daha bunun kuzey köprüsü güney köprüsü Dirençleri Entegre kısmı var kondansantörleri unutmamak lazımAkşam gittim yanına 3 saat kadar oturduk Muhabbet ettik süper ya babasıda tanıdığım çıktı iyimi Yemek getirdiler kendisine bende kolayla çikolata ısmarlayıp gittim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Daha bismillah ya muhabbet lazım ne bilim devriye lazım ?
Asıl lehimi güzel yap da soğuk lehim olmasınDaha bunun kuzey köprüsü güney köprüsü Dirençleri Entegre kısmı var kondansantörleri unutmamak lazım
Gülsem mi üzülsem mi bilemedimAhhh ahhh ben onu ne çok sevdim elimden Gelen herşeyi yaptımmm ama o hiçmi Elektrik vermez vay be çok sevdimde yalan oldu
Sana 2 doz Muslum Baba yazıyorum.Ahhh ahhh ben onu ne çok sevdim elimden Gelen herşeyi yaptımmm ama o hiçmi Elektrik vermez vay be çok sevdimde yalan oldu
Sana 2 doz Muslum Baba yazıyorum.
Gülsem mi üzülsem mi bilemedim
öğle diyorsundaAşkı meşki bilmemde
Hayat tamamen tesadüflerden ibaret
??
Öyle öyleöğle diyorsunda
Ne güzelÖyle öyle
Ben eşimle tesadüfen tanıştım mesele ??