Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
oydu kardeşim eminim hangi kız olduğunu nereden biliyosun kısmını anlamadım- o kızla nasıl tanıştın?
+ Hastanede
- hangi kız olduğunu nereden biliyorsun?
+ Ben hep tanışırım.
oydu kardeşim eminim hangi kız olduğunu nereden biliyosun kısmını anlamadım- o kızla nasıl tanıştın?
+ Hastanede
- hangi kız olduğunu nereden biliyorsun?
+ Ben hep tanışırım.
kardeşim 2014 ten bu yana yalnızım ve çevremdeki herkesi kıskanıyorum güzellik merkezindeki kız sevgilisi varmış mecbur geri çekildik sevgilisi varsa nişanlısı ayıp olur yanaşmakYanlış anlama ama tek tabanca olmak en iyisi. Ama yanlızlıktan sıkıldıysan bilemem. Dua et nazlı çıkmasın. Ben geçen yaz bi kız arkadaşım oldu nazlıydı biraz sonu kötü bitti
O zaman kendi huyuna suyuna uygun birini bulmaya çalışkardeşim 2014 ten bu yana yalnızım ve çevremdeki herkesi kıskanıyorum güzellik merkezindeki kız sevgilisi varmış mecbur geri çekildik sevgilisi varsa nişanlısı ayıp olur yanaşmak
oooo patates oldu o patates
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben eczacı teknisyeniyim kız karşı hastanede hemşire yatan hasta bölümünde
sesli güldüm allahta seni güldürsün değerli kardeşim valla sevgilisi vardı onun mecbur geri vites yaptık yolu değiştirdik bakalımpatates çok kıymetliydi bundan birkaç ay öncesine kadar millet kuyruğa giriyordu tabi şimdi ucuzladı kıymeti kalmadı
çok güzel olması şart değil yoksa hergün kavga dövüş insani olsun yeterli benim içinO zaman kendi huyuna suyuna uygun birini bulmaya çalış
yorumun için teşekkürler kardeşimde vaktidir artık diye düşünüyorum 1 yıl tam tanışma faslı rayların yerine oturması sürer 3-4 yıl da nişan desen işte yaş tamamlanırdaha yaşın genç (eğer doğruysa profilinin altında 22 görünüyor?), bu işlerde ısmarlama, acele iş olmaz.. hele bilgisayardan forumdan alınacak tavsiyelerle hiç olmaz.. akışına bırakacaksın, nasip kısmet işleri bunlar. üzerine gittikçe, kafaya taktıkça daha çok ayağına dolanır benden söylemesi
bir dönem kız tavlama taktikleri içeren kitaplar falan moda olmuştu, işe yarasaydı o kitaplar best-seller olur satış rekorları kırarlardı
Eyvallah kardeşimbende diyorum ki bu işin zamanı vakti olmaz eğer görücü usulü evlenmeyeceksen.. neyse bol şanslar sana ?
Emmi ne yaptın sen ya ??? Yarına evlilik teklifide edeyim ?Direk sor,"konuştuğun,sözlün,nişanlın" varmı diye,zaten senden hoşlanıyorsa gerisi kendi kendine gelişir,tersi ise cevap "evet" olur