TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
ya niye örnek olsun baban mı annen mi? Sadece doktorun hemşireler belli presedürler cercevesin de tedavi uygulayan kişiler .Ha hastaya sigara iç diyen gözünün önünde sigara içer biriyse o kişi zaten o doktoru bırakın derim.Misal daire başkanımız sigara içer ama kimse görememiştir adam ne sigara kokar nede paket taşır.Bizde dışarda gördük öyle öğrendik.Adamın prestiji var iş ortamında içmem dedi sorduğumuzda.Alakası kısmı doktorda içiyor devlet memürü örnek olmalı
evet abi bence de zamanı geldi bi sigara içeyim ANITKABİR e karşı
bak mantıklı birşey yazdığında beğeniyorum he.?Taş devri yok katılmıyorum.
Ama mutlu olması değişiyor
Sağlıklı organik olduğu doğru
Hayati kolaylastirmaktan ziyade tembellige alistiriyor,beyini uyusturuyor.hayatimiz hep özentiden ibaretbak bu yazdığına katılıyorum bazen bende diyorum elektronik eşyalar ile bizde dijitalleştik ☹
örnekleri çoğaltmak mümkün şuan bile eşimin elinde telefon benim elimde telefon karşımızda mucize doktor sadece sesten takip ediyoruz .
Eskiyi inan bende çok özlüyorum.Ama yapacak birşey yok hayatımız kolaylacaksa elimizdekilerden taviz veriyoruz malasef.Bu bazen sağlığımız ,bazen duygularımız bazende cebimizdeki para oluyor.
bu birazda kişinin kendi elinde.Hayati kolaylastirmaktan ziyade tembellige alistiriyor,beyini uyusturuyor.hayatimiz hep özentiden ibaret
Kendim bile bazen ne gerek vardi bu kadar pahali telefon almaya diyorum
Niye içince uçuyonmuya niye örnek olsun baban mı annen mi? Sadece doktorun hemşireler belli presedürler cercevesin de tedavi uygulayan kişiler .Ha hastaya sigara iç diyen gözünün önünde sigara içer biriyse o kişi zaten o doktoru bırakın derim.Misal daire başkanımız sigara içer ama kimse görememiştir adam ne sigara kokar nede paket taşır.Bizde dışarda gördük öyle öğrendik.Adamın prestiji var iş ortamında içmem dedi sorduğumuzda.
Hunza Türkleri ortalama 120 yil yaşiyor.nasil uzun süre yaşadiklarini araştirmani tavsiye ederimtaş devrinde insanlar daha mı uzun yaşıyordu Buradan Cumhurbaşkanına sesleniyorum tez sigara içen doktor ve hemşireleri görevden alın
Nedenini yazdım diğer yazıdasigara içen doktor ve hemşireleri
Sende hunza Türklerin yola çıkarak taş devrinde yaşayan insanların uzun yaşadığı kanısına vardın öyle miHunza Türkleri ortalama 120 yil yaşiyor.nasil uzun süre yaşadiklarini araştirmani tavsiye ederim
Hunzayı bilmemde ilk insanlar UZUN YAŞAMIŞ AÇIK NET yanlışmıSende hunza Türklerin yola çıkarak taş devrinde yaşayan insanların uzun yaşadığı kanısına vardın öyle mi
İlk insanlar Hz Adem ile Hz Havva'yı ve onlardan doğanları kastediyorsan şayet doğru bir örnek olmaz. Yok bilinen çağlardan bahsediyorsan bilim tam tersini söylüyor.Hunzayı bilmemde ilk insanlar UZUN YAŞAMIŞ AÇIK NET yanlışmı
Sen aksini düşünuyorsan yani günumuz insanlarindan daha az daha sağliksiz yaşadiklarini iddia ediyorsan edindigin kaynaklarla burada belirt,bizde ögrenmiş oluruz.taş devrini bilmesemde büyüklerimin bu şekilde yâsadiklarini gayet iyi biliyorum.onlar çok yokluk çektiler ama bizde varlik icinde yokluk cekiyor gibiyizSende hunza Türklerin yola çıkarak taş devrinde yaşayan insanların uzun yaşadığı kanısına vardın öyle mi
yok aga ben sigaraya karşıyım daha sabah durakta servis bekliyorum herifin teki yanımda içip duruyor sanarsın termik santral dumanı çıkıyor adamdan.Kendi kendime dedim otobüs duraklarının bile belirli cevresin de sigara içmek yasaklanmalı.Yanıma sigara kokulu biri gelse asla taviz vermem bereker eşimde içmiyor çok şükür.Niye içince uçuyonmu
Çalıştığım yerde fosur fosur sigara içiliyordu
Rahatsız edici kokardı.
topluma sigara yayılsın mı
İçmeyenler içenlerin çokluğu yüzünden pasif içici oluyor
valla bende araştırmalara göre insan ömrünün uzadığını görmüştüm.Bunda temiz su kaynakları, ideal barınma şartları, dengeli beslenme bilinci gibi etkenlerin olduğu söyleniyor.Ama kaçırılan nokta şu insan ömrü uzadıysa ne kadarı sağlıklı geçiyor?Misal kanser hastası yaşıyor ama ilaçtı ameliyat tı , ağır tedavilerdi 5 yıl yaşıyor.İlk insanlar Hz Adem ile Hz Havva'yı ve onlardan doğanları kastediyorsan şayet doğru bir örnek olmaz. Yok bilinen çağlardan bahsediyorsan bilim tam tersini söylüyor.