Asgari Ücret Yarın Açıklanıyor ( Anket İçerir ) ?

Asgari Ücret Ne Kadar Olacak ?

• 2200 - 2300 arası

Oy: 14 23.7%
  • 2300 - 2400 arası

Oy: 18 30.5%
  • 2400 - 2500 arası

Oy: 14 23.7%
  • 2500 - 2600 arası

Oy: 8 13.6%
  • 2600+

Oy: 5 8.5%

• Kullanılan toplam oy
    59
S Çevrimdışı

Serinsu

Aktif Üye
10 Ara 2019
424
47
Aynen sen bu kafayla devam et. İzmirli laikler senin yaşadığın kafayı yaşamak için servet ödüyor alkole. Senin yanında yarım saat dursalar senin gibi olurlar hemen.
:deli1 :deli1 :deli1 :deli1 :deli1 :deli1 :haha :haha :haha :haha :haha demek izmir laiklikten fursat bulup japon kadar olamamış
çıktık açık alınla bozuma bozuma
Malum muhalefet partinin zararını görüyorsunuz.
Japonya: Atom
Türkiye : Malumu muhalefet
Malumu muhalefet Türkiye'yi engelledi.
Japonya kalkındı
Malum parti halk uyanmasın diye Alkole alıştırmış.

???:haha1:haha1:haha1:cal:cal????? millet uyanmasın malumu komple bitirir.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,324
:deli1 :deli1 :deli1 :deli1 :deli1 :deli1 :haha :haha :haha :haha :haha demek izmir laiklikten fursat bulup japon kadar olamamış
çıktık açık alınla bozuma bozuma
Malum muhalefet partinin zararını görüyorsunuz.
Japonya: Atom
Türkiye : Malumu muhalefet
Malumu muhalefet Türkiye'yi engelledi.
Japonya kalkındı
Malum parti halk uyanmasın diye Alkole alıştırmış.

???:haha1:haha1:haha1:cal:cal????? millet uyanmasın malumu komple bitirir.
Yazdıklarının neredeyse tümünü okudum merak ettiğim nokta , şu yazdıklarını başkası yazsa ve sen okusan , ne anlatmak istediği hakkında bir sonuca varabilirmiydin ?

S Çevrimdışı

Serinsu

Aktif Üye
10 Ara 2019
424
47
Yazdıklarının neredeyse tümünü okudum merak ettiğim nokta , şu yazdıklarını başkası yazsa ve sen okusan , ne anlatmak istediği hakkında bir sonuca varabilirmiydin ?
Sevgili The_SreT The_SreT anlamazsak sorardık anlamayacak durum yok.
Sota Sota usta yeni konu açtı kanal istanbul la ,siyaset sokuşturmadan işte buyrun verin fikir

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Vergiler gerekli yere harcaniyorsa sıkinti yok
Her güzelliğin bir bedeli vardir
Ama bu parayla geçinemiyorum diyenlerin ceplerinde eminim en kral telefon,en kaliteli sigara vs vardir.yani bir yandan gecinemiyorum diyip bir yandan da lüks yaşantidan vazgecmezler
[Gizli İçerik]
sizin kafaya göre zaten hala taş devrinde olup dumanla haberleşmemiş lazım Cep telefonu internet çağın gereksinimi artık.Bak en basit şekilde anlatıyorum asgari ücretliyim geçinemiyorum.Ama üniversite de bilgi işlemdeyim yeri geliyor kablo kopuğu arıyorum karşı tarafta arkadaşla konuşuyorum ,fiberden ışık testi yapıyorum saatlerce konuşuyorum yanlış anlama kendi hattım faturam.Yeri geliyor WhatsApp dan birşeyler göndermek telefonumda öyle pahalı alet değil xiaomi redmi note 6 pro

ee başa dönelim geçinemiyorum o zaman cebimden telefonu çıkarayım kullanmayayım.Nasıl olacak işler ? Çocukken yaptığımız gibi iple bardak la telefon mu yapalım?

O zaman devlet bana telefon alsın ne dersin yada çok paran varsa sen bana al?

Kafanız çok güzel kaça aldınız?İşsiz adam bile cebindeki akıllı telefon dan iş arıyor kendine.

sigara olayına girmeyeceğim zira kullanmıyorum ama bağımlılığın ne derece zor olduğunu çok gördüm.Öyle bırakın deyince bırakılacak şey değil.

Devlet bırakın diyor reklam yapıyor ama hastanelerde bir bir sigarayı bırakma merkezlerini kapattılar ve artık sigarayı bırakma ilaçlarının büyük kısmı da ücretli.

S Çevrimdışı

Serinsu

Aktif Üye
10 Ara 2019
424
47
Çoktan yazdım fikrimi orada ama Allah korkusu olmayanların işine gelmez.
Kardeş Allah korkusumu dedin ,vaktimiz gelince ölecez.?
Allah rahmetine erenlerden eylesin bizi
Ne denir başka.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Devlet bırakın diyor reklam yapıyor ama hastanelerde bir bir sigarayı bırakma merkezlerini kapattılar
Onun içinmi hastane dışlarında &mola hava alma yemek yeme& Doktor hemşilerelerin şıgara içtiğini görüyoruz :alala

B Çevrimdışı

beyzabetül

Aktif Üye
24 Tem 2018
472
sizin kafaya göre zaten hala taş devrinde olup dumanla haberleşmemiş lazım Cep telefonu internet çağın gereksinimi artık.Bak en basit şekilde anlatıyorum asgari ücretliyim geçinemiyorum.Ama üniversite de bilgi işlemdeyim yeri geliyor kablo kopuğu arıyorum karşı tarafta arkadaşla konuşuyorum ,fiberden ışık testi yapıyorum saatlerce konuşuyorum yanlış anlama kendi hattım faturam.Yeri geliyor WhatsApp dan birşeyler göndermek telefonumda öyle pahalı alet değil xiaomi redmi note 6 pro

ee başa dönelim geçinemiyorum o zaman cebimden telefonu çıkarayım kullanmayayım.Nasıl olacak işler ? Çocukken yaptığımız gibi iple bardak la telefon mu yapalım?

O zaman devlet bana telefon alsın ne dersin yada çok paran varsa sen bana al?

Kafanız çok güzel kaça aldınız?İşsiz adam bile cebindeki akıllı telefon dan iş arıyor kendine.

sigara olayına girmeyeceğim zira kullanmıyorum ama bağımlılığın ne derece zor olduğunu çok gördüm.Öyle bırakın deyince bırakılacak şey değil.

Devlet bırakın diyor reklam yapıyor ama hastanelerde bir bir sigarayı bırakma merkezlerini kapattılar ve artık sigarayı bırakma ilaçlarının büyük kısmı da ücretli.
Ama bence taş devrindei insanlar daha çok mutluydu.eski topraklar daha uzun sureli daha saglikli yaşiyorlardi.ne zamanki teknoloji evlere girmeye başladi,mutsuzluklar, gecim dertleri başladi.simdi her cocugun elinde tablet,evlerde büyuk ekranli her odada smart tvler..vs vs.daha kimbilir neler çikacak

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Kardeş Allah korkusumu dedin ,vaktimiz gelince ölecez.?
Allah rahmetine erenlerden eylesin bizi
Ne denir başka.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Onun içinmi hastane dışlarında &mola hava alma yemek yeme& Doktor hemşilerelerin şıgara içtiğini görüyoruz :alala
yahu yazdığımla ne alakası var ben dedim ki sigara bırakma merkezleri kapandı dayımdan biliyorum devlete de bizim hastaneye de geldi sigarayı bırakmak istiyorum diye kapandı demişler.8 yıl kadar önce vardı kan testine göre ilaç veriyorlardı yardımcı ha o merkezlerin büyük kısmı yok diyorum sen hastanede hemşireler sigara içiyor diyorsun.İçen içer sigarasız hava sahasında ve mola arasında.Dayım akçiğerinden ameliyat oldu doktor anlattı anlattı dayım da sen içiyorsun doktor bey dedi evet içiyorum sıkıntı stres kolaymı sanıyorsun bıraka bilsem inan ilk ben bırakırım ki hastalarıma örnek olmam gerekiyor dedi.

S Çevrimdışı

Serinsu

Aktif Üye
10 Ara 2019
424
47
yahu yazdığımla ne alakası var ben dedim ki sigara bırakma merkezleri kapandı dayımdan biliyorum devlete de bizim hastaneye de geldi sigarayı bırakmak istiyorum diye kapandı demişler.8 yıl kadar önce vardı kan testine göre ilaç veriyorlardı yardımcı ha o merkezlerin büyük kısmı yok diyorum sen hastanede hemşireler sigara içiyor diyorsun.İçen içer sigarasız hava sahasında ve mola arasında.Dayım akçiğerinden ameliyat oldu doktor anlattı anlattı dayım da sen içiyorsun doktor bey dedi evet içiyorum sıkıntı stres kolaymı sanıyorsun bıraka bilsem inan ilk ben bırakırım ki hastalarıma örnek olmam gerekiyor dedi.
Alakası kısmı doktorda içiyor devlet memürü örnek olmalı

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Ama bence taş devrindei insanlar daha çok mutluydu.eski topraklar daha uzun sureli daha saglikli yaşiyorlardi.ne zamanki teknoloji evlere girmeye başladi,mutsuzluklar, gecim dertleri başladi.simdi her cocugun elinde tablet,evlerde büyuk ekranli her odada smart tvler..vs vs.daha kimbilir neler çikacak
bak bu yazdığına katılıyorum bazen bende diyorum elektronik eşyalar ile bizde dijitalleştik ☹️

örnekleri çoğaltmak mümkün şuan bile eşimin elinde telefon benim elimde telefon karşımızda mucize doktor sadece sesten takip ediyoruz .

Eskiyi inan bende çok özlüyorum.Ama yapacak birşey yok hayatımız kolaylacaksa elimizdekilerden taviz veriyoruz malasef.Bu bazen sağlığımız ,bazen duygularımız bazende cebimizdeki para oluyor.

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
taş devrinde insanlar daha mı uzun yaşıyordu :alala :haha Buradan Cumhurbaşkanına sesleniyorum tez sigara içen doktor ve hemşireleri görevden alın :dinle:deli

Geri
Üst Alt