S
Serdarlica
Yeni Üye
- 11 Ara 2022
- 8
- 43
(2023) Asgari ücret tahminleriniz nelerdir
Hocam ben net yazıyım ; 7.500 TL Tabiki bu benim düşüncem2500 olsun. Ekmek 0,50 kuruş olsun.
Hayırlısı olsunHocam ben net yazıyım ; 7.500 TL Tabiki bu benim düşüncem
Her yıl asgari ücretten sonra dolar'ın artış göstereceğini ve bu artıştan türk lirası değer kaybedeceğini her yıl görmüştük bu sene de kaçınılmaz zamlar yilbasindan sonra bizleri bekliyor . Örnek verecek olursam daha kara kış gelmeden doğalgaz faturalarının bu denli el yakan faturaları meselaAsgari ücretin ne olacağı emin olun çok önemli değil. Ülkedeki pahalılık ve enflasyonun önüne geçilmezse asgari ücretlinin ne aldığının alacağının önemi yok.
kızacaksanız, içine zorla sokulduğumuz kısır döngüye kızın. asgari artar, enflasyon artar. peki çözüm ne? asgari artarken, tüketim harcamalarının artmaması. bu neyle mümkün? makul bir ekonomi yönetimi ile. şu an var mı? yok. çare belli. yoksa bu fasit dairenin içinde debelen dur. kavram kargaşası ile, milletin doğruları görmesini engelliyorlar.asgari ücrete ne kadar yüksek zam yapılırsa bize geri dönüşü de o kadar ağır olacaktır. milletteki bu asgari ücret sevdasını da anlamıyorum. diyelim ki 10bin oldu, sonra? ekmek 10 lira olacak, süt 40 lira olacak, kiralar daha da yükselecek.. refah seviyemiz artmış mı olacak bu durumda?