Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Ben görmezden gelip, kendini kendime s*iktir et derim. Seviyesi düşük yaratıklar ile mücadele edemezsin.
Ben görmezden gelip, kendini kendime s*iktir et derim. Seviyesi düşük yaratıklar ile mücadele edemezsin.
Evet ama insanlık sende büyüklükte sende kalmış emmiBen hiç birşey yapmadım bu güne kadar ,ohoooo ,o kadar çok olduki anlatamam,hele düğün çalarken neler dendi neler ,amaçları beni mahalleliye dövdürtüp ,beni o mahalleye sokmamak,kendisi çalıp para kazanmaktı ,ama ters tepti,inan dayaktan ben kurtardım laflayanı.Hatta hiç unutmayız (karı-koca) ,bir gün metro marketteyiz yanımızda hamile bir bayan ve eşi ,adam döndü yüzüme baktı ve "aaa,alattin abiiii" diyerek sarıldı boynuma,şaşırdım tabii.
Sonra eşine tanıttı beni ,meğer hep anlatıyormuş yaptığı terbiyesizliği ,eşi söyledi inan,tabii affettim ,adını vermeyeyim çünkü öğretim görevlisi kendisi
Bu kadar kısa olmadı tabii koray,oturup uzun uzun konuştuk,eski günleri anlattık,normalde benim konuşmamam,selam bile vermemem lazımdı kılkuyruğa
Daha anlatsam," benimki birşey değilmiş " dersin
Bazı insanların fesat anlaması gerekli bence hocam bazıları vardır sizi tanımaz arkanızdan konuşur gelsin önümüzde ki lokmadan yesin tanısın. Birde tanıyıp çekmediği için konuşanlar vardır işte onlar önden yesinŞimdi biliyorum benden böyle cümleler beklemezsiniz, asla tarzım da değil, yazayım mı yazmayayım mı diye 5 dakika ekrana baktım durdum. Durdum çünkü senin bu içerikteki konularına ben mesaj atmıyorum normalde.
Ben de aslında sevgili D NetCaliber gibi düşünüyorum, bazen seni DH de bir eleman vardı (unuttum adını ama bütün forum tanırdı onu açtığı konular nedeniyle) ona benzetiyorum açtığın konulara bakarak.
Psikodrama oynamak istesek mesela ben sana ''Koro senin çocukluğuna inmek lazım, hiç sevgi görmeden büyümüş, ilgiye aç kalmışsın. Karnın doyuyor ama bu hayat senin ruhunu doyuramıyor'' derdim.
Neyse başa dönelim ve benden beklemeyeceğiniz şu cümleyi kurayım.
Arkamdan konuşan, Önümden yesin kardeşim..
Yani arkamdan konuştuğu halde önümde bulunan lokmadan yesin şeklinde hümanist bir şekilde.
Yoksa sizin fesat kalbinizle anladığınız şekilde değil.
İmam Cemaat ilişkisi diyelim ;) Malum hani forumda benim o şekilde telaffuz edebilmem mümkün değilBazı insanların fesat anlaması gerekli bence hocam bazıları vardır sizi tanımaz arkanızdan konuşur gelsin önümüzde ki lokmadan yesin tanısın. Birde tanıyıp çekmediği için konuşanlar vardır işte onlar önden yesin
Haklısınız hocam zaten siz iyi niyetli davranıp telaffuz etmediniz ben ettim iyi ettimİmam Cemaat ilişkisi diyelim ;) Malum hani forumda benim o şekilde telaffuz edebilmem mümkün değil
Birilerinin etmesi gerekiyor demek ki.Haklısınız hocam zaten siz iyi niyetli davranıp telaffuz etmediniz ben ettim iyi ettim
Alışkanlık Olmuş işte ABi.Bizim milletin tipik bir huyu arkadan konuşma.. Mesela bir masada dört kişi çay içersin sen önce kalkarsın oturan üç kişi dahi yine senin arkandan konuşur, hatta huylanırım acaba arkamdan şimdi ne konuşuyorlar diye....
Abi beni çekemeyen herkez arkamdan konuşuyorŞimdi biliyorum benden böyle cümleler beklemezsiniz, asla tarzım da değil, yazayım mı yazmayayım mı diye 5 dakika ekrana baktım durdum. Durdum çünkü senin bu içerikteki konularına ben mesaj atmıyorum normalde.
Ben de aslında sevgili D NetCaliber gibi düşünüyorum, bazen seni DH de bir eleman vardı (unuttum adını ama bütün forum tanırdı onu açtığı konular nedeniyle) ona benzetiyorum açtığın konulara bakarak.
Psikodrama oynamak istesek mesela ben sana ''Koro senin çocukluğuna inmek lazım, hiç sevgi görmeden büyümüş, ilgiye aç kalmışsın. Karnın doyuyor ama bu hayat senin ruhunu doyuramıyor'' derdim.
Neyse başa dönelim ve benden beklemeyeceğiniz şu cümleyi kurayım.
Arkamdan konuşan, Önümden yesin kardeşim..
Yani arkamdan konuştuğu halde önümde bulunan lokmadan yesin şeklinde hümanist bir şekilde.
Yoksa sizin fesat kalbinizle anladığınız şekilde değil.
Eyvallah Sağolasın.Vala burda cogumuzun işi gereği günde 10 larca insan ile tanısıyoruz yeri geliyor birbirimize iş paslıyoruz yeri geliyor basit bişeyse kendimiz yapıyoruz
Böyle olunca insanın arksından konusan cok oluyor
Fakat demek değilki bunlar bizim dostumuz
Acıkcası bu kadar uzun yazmazdım bu konu içinde sevgili Koro96 kardeşimize örnek olsun diye yazdım
Vala benim için acık ve net zerre umrumda olmaz
Koro küfür etmişsin mesajında, dikkat et lütfen. Uyarı verdim bilgin olsun.Alışkanlık Olmuş işte ABi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Abi beni çekemeyen herkez arkamdan konuşuyor
Eyvallah Sağolasın.
Abiler Ablalar isteyen istemeyen herkez fikrini yazabilir sıkıntı yok burda bir aileyiz sonuçta yanlışmıyım?