Arçelik smart tv otel modundan çıkış yardım.

3500 lira bayılacak durumum olsa yan odaya alıcam zaten. Hazır babam ankarada hastanrdeyken babamın salondaki regali mi çalsam diye düşünmüyor değilim nasıl olsa üst katın anahtarları var. . Adam kalpten ameliyat oldu Allah muhafaza hepten gider...

Çok akıllıca
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim menu 9301 ile servis menüsüne giremiyorsan senin yapabileceğin birşey yok. Servis tahminimce halleder en kötü kart değişir çözerler. Garantisi var mı cihazın?

Çok akıllıca

Kardeşim menu 9301 ile servis menüsüne giremiyorsan senin yapabileceğin birşey yok. Servis tahminimce halleder en kötü kart değişir çözerler. Garantisi var mı cihazın?

Garantisi olsa bile servis menüden aktif edilen bir şey için bedel isterler bence. :bilmiyom
Sonuçta son kullanıcının servis menüsünde ne işi var değil mi? :hihi

Garantisi olsa bile servis menüden aktif edilen bir şey için bedel isterler bence. :bilmiyom
Sonuçta son kullanıcının servis menüsünde ne işi var değil mi? :hihi
O kadar problem olacağını sanmam. Adam belki otel ya da apart işine girecekti?

Kim ne karışır adamın işine. Garantisi varsa yapacak paşa paşa.

Firmanın politikası veya servisin inisiyatifi bu işin sonucunu belirler hocam. Bir şey diyemiyorum bilmediğim için.
İşin içinden çıkılamıyorsa servisten başka çare yok zaten.

Firmanın politikası veya servisin inisiyatifi bu işin sonucunu belirler hocam. Bir şey diyemiyorum bilmediğim için.
İşin içinden çıkılamıyorsa servisten başka çare yok zaten.
Arçeliğin mağdur edeceğini sanmam. Serviste tahminimce uğraşmaz direk değişir bence.

Garantisi biteli 4 ay 5 ay fln olmuş. Az önce aradı halletmiş

75 TL sıkışmış arasına

Yazılımı pc ye tvye bağlayarak flaşladı galiba yapamasaydım anakart değişecekti dedi

Senin adına sevindim,kurcalama bir daha tvyi :)

Geri
Üst Alt