TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
9735 denermisinselamlar..tcl c725 servis menüsüne girdim...hotel modunu açtım...kilitle diye parola istiyor...bir türlü şifre kabul etmiyor..hepsini denedim..yardımcı olursanız sevinirim
9735 denermisinselamlar..tcl c725 servis menüsüne girdim...hotel modunu açtım...kilitle diye parola istiyor...bir türlü şifre kabul etmiyor..hepsini denedim..yardımcı olursanız sevinirim
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
mesaj gizlendi. BEĞEN butonu ile görebilirsiniz
Bu konunun çözümünü buldum servise gerek kalmadı internet bağlantısı olmayacak tv,de modemi kapatıyoruz tv. yi açıyoruz gelen ekrana yukarıdaki kodu giriyoruz
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bu konunun çözümünü buldum servise gerek kalmadı internet bağlantısı olmayacak tv,de modemi kapatıyoruz tv. yi açıyoruz gelen ekrana yukarıdaki kodu giriyoruz
Çalışmadığım yerden geldi soru çok kolay otel'deki, yetkili kişiyi çağır sorun var de onlar çözler kapattığını söyleme onlaraMerhaba hocam oteldeyim oyun konsolunu baglamak için sizin yöntemle otel modundan çıktım fakat ag kablosunu baglayıp 9301 menüsğnden otel modunu açmama ragmen otelin ekranını alamıyorum. Normalde tv yi açınca otel kanalları ile birlikte diger kanallar geliyorsu şimdi alamıyorum. Eski moduna nasıl alabilirim ?
Şşmdiden teşekürler.
+1Çalışmadığım yerden geldi soru çok kolay otel'deki, yetkili kişiyi çağır sorun var de onlar çözler kapattığını söyleme onlara
Teşekürler . İnşallah olnlar bilşyolardır. Başıma iş açmam. Mazemeler bana zimmetli.)Çalışmadığım yerden geldi soru çok kolay otel'deki, yetkili kişiyi çağır sorun var de onlar çözler kapattığını söyleme onlara
Bişey olmaz hocam bilmiyorum birden gitti deTeşekürler . İnşallah olnlar bilşyolardır. Başıma iş açmam. Mazemeler bana zimmetli.)
Hocam otel modundan çıktım şu an normal moddayım otelden çıkışmyapmadan eski moduna almak istiyorum onun için yazdım. Gene istediginiz birşey varsa yapayımP pupila79 ,otel menüdeyken foto çekip buraya yükle bakalımyani otel menü içinde neler var görmek için
Kullanıcı adı şifresi var otel modunun k. adı şifre ile giriş yapılmalı eskiye dönmek içinHocam otel modundan çıktım şu an normal moddayım otelden çıkışmyapmadan eski moduna almak istiyorum onun için yazdım. Gene istediginiz birşey varsa yapayım
Kardeş senden Allah Razı olsun.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***