Adem Helvacı
Süper Üye
Jantın büyümesinin avantajları neler peki?20'' çevirme niyetim var ama Adananın yolları taş diyerek sinir krizlerine girmek istemiyorum.( Yollarımız çok bozuk)
harbiden diyorum 14'' jant görmeyeli çok oldu. hertaraf 16''

Jantın büyümesinin avantajları neler peki?20'' çevirme niyetim var ama Adananın yolları taş diyerek sinir krizlerine girmek istemiyorum.( Yollarımız çok bozuk)
harbiden diyorum 14'' jant görmeyeli çok oldu. hertaraf 16''

Yol tutuş ve görsel şölen, götürdükleri nakit para ve konfor.Jantın büyümesinin avantajları neler peki?![]()
20'' atom jant güzel durur beeYapmaaa yanarız???
Para önemli değil dersen NokianGerci suan erken kıs lastiği ama kıs olmadan alınırsa daha ucuza mı alınır pek anlamıyorum bu işlerden , kış lastik olarak tavsiyeniz nedir yenı arac aldım yaz lastıklerı ıdare eder , kıs lastikler yok gecen michelin e sordum tane 800 tl dedı cok pahalı geldı bana yasadıgım sehır de kıs uzun sürüyor tavsiyenız ne olur tsk ederım
Yanalım gitsin be o zaman ?? tank gibi duruyor ?? Yollar yollarımız ahh ulan ah.20'' atom jant güzel durur bee
![]()
yada bu
![]()
buda olabilir
![]()
bu dört mevsim lastık şimdi kıs uzun sürüyor sehırde hanı yollar genelde buz oluyo uygun olmurmu , parası evet bir lastık 800 tl cok para gercı hanı bır defa ver uzun süre kullan misali, nette ortalama 200 tl den baslıoPara önemli değil dersen Nokian
Ses önemli değil dersen dört mevsim lastik tavsiye ederim.
senin yanak çok ince ?Yanalım gitsin be o zaman ?? tank gibi duruyor ?? Yollar yollarımız ahh ulan ah.
![]()
Bu sene değiştiricem hepsini orjinali yanlış hatırlamıyorsam 45 di. Bunlar 30. Genelde 35 takıyorlar bunlara.senin yanak çok ince ?
Uygun olur tabi, tercih meselesi... Yazın da, az biraz ses yapar.bu dört mevsim lastık şimdi kıs uzun sürüyor sehırde hanı yollar genelde buz oluyo uygun olmurmu , parası evet bir lastık 800 tl cok para gercı hanı bır defa ver uzun süre kullan misali, nette ortalama 200 tl den baslıo
amortisör sistemi insignialar da çok sert. Lastikleri yazları 32psi kışları 34psi kullanıyorum. yola çıkarsam 34psi alıyorum.Bu sene değiştiricem hepsini orjinali yanlış hatırlamıyorsam 45 di. Bunlar 30. Genelde 35 takıyorlar bunlara.
Rezaletamortisör sistemi insignialar da çok sert. Lastikleri yazları 32psi kışları 34psi kullanıyorum. yola çıkarsam 34psi alıyorum.
45 yanakta çok rahat değilim. 30-35 yanağı düşünemiyorum.
1 senede 1000 2000 km yol yaptığım için (sadece şehiriçi kullanımı) üşeniyorum değiştirmeye. Muayene yaklaşıyor değişecek seve seve.