Domestos
Süper Üye
- 3 Tem 2018
- 4,206
- 51
Güzel tercih olmuş abi, kazasız belasız günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.Dün beyaz boya almak için çarşıya gittiğimde emekli olmadan önceki amirim olan osman güler'i görmeye gittim ,o da emekli zaten ,oturduk sohpet ettik ,ben ona "osman aga" derim hep ,emekli yüzbaşıdır.Konu arabama geldi - bana arabayı o aldırdı ,ben sana adam gibi bir araba aldıracağım demişti ,2009 yılında aldım arabayı- alıştınmı iyice alattin usta dedi ,"alışamadım arabaya" dedim ve konu lastiğe geldi "lastik araştırıyorum osman aga" dedim ," aaa,dur ben arkadaşı arayayım" dedi ve aradı,gelsin yrdımcı olurum demiş ,kaba fiyat da verdi ,bugün gittim biraz pazarlıkla ve osman aganın adı ile "hankook" aldım
Bu arada neden lastiklerimin havasının zırt-pırt indiğini de öğrenmiş oldum iyice ,jantların dördüne ama özellikle birisine tornada işlem yapıldı,lastik öyle takıldı.275ten aşağı veremem dediği lastiği 265 tlden aldım 0720 üretimi,82T(pirelli ile aynı hız ve yük kapasitesi) ,bu arada lastiği takan ayarlayan neredeyse komşum çıktı