Arkadaşlar Anneler Günü yaklaşıyor. Bu mutfak aletlerin den pek anlamadığım için o zamana kadar fikir oluşması açısından uygun bir modele karar verip indirim kovalamak istiyorum. Şimdi bize asıl lazım olan çorbadaki sebzeleri sorunsuzca ezecek bir alet. Annem kolay beğenmez herşeyi o yüzden aletin pratik ve uzun yıllar gidecek şekilde olması gerekiyor. Alette aradığım özellikler:
1-Hafif olmalı
2-Basit ve pratik olmalı
3- Uzun yıllar dayanmalı
4-Fazla yer işgal etmemeli
Şimdi baktığımda arzum ve tefal biraz daha öne çıkıyor. Tefal'in Masterblend 700w ürününü övüyorlar. Arzum'da ise daha ucuza 1000 ve 1500w'luk blenderlar var. Bazı yorumlarda 1000w'tan düşük almayın demişler ama tefal ürünleri genelde 700w. Herkeste memnun gibi. Hangisi daha iyidir bilemiyorum. Mümkünse ama mikser ve doğrayıcı aparatı da olsun fiyat farkı çok yoksa. Bir de bu el mikseri de 10sn çalıştırıp 1 dk dinlenme olayı varmış. O biraz can sıkıcı duruyor. Motor yanar diye endişelendim. Hepsinde var mı o olay?
1-Hafif olmalı
2-Basit ve pratik olmalı
3- Uzun yıllar dayanmalı
4-Fazla yer işgal etmemeli
Şimdi baktığımda arzum ve tefal biraz daha öne çıkıyor. Tefal'in Masterblend 700w ürününü övüyorlar. Arzum'da ise daha ucuza 1000 ve 1500w'luk blenderlar var. Bazı yorumlarda 1000w'tan düşük almayın demişler ama tefal ürünleri genelde 700w. Herkeste memnun gibi. Hangisi daha iyidir bilemiyorum. Mümkünse ama mikser ve doğrayıcı aparatı da olsun fiyat farkı çok yoksa. Bir de bu el mikseri de 10sn çalıştırıp 1 dk dinlenme olayı varmış. O biraz can sıkıcı duruyor. Motor yanar diye endişelendim. Hepsinde var mı o olay?