Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Abim her şey iyi güzel ancak bu sistemlerde ben Davlumbazlarından hoşnut değilim zira salyangoz motor kullanılır bunlarda ve bana göre vakum debisi düşük kalıyor. Çıkarttıkları ses kadar iş görmüyorlar ancak Sizin davlumbazda neyse ki motor gücü watt anlamında yüksek.Ado abi ben şu seti aldım. Nasıl bilirsin
Vestel Inox 3'lü Ankastre Set (AF-5651 X Ankastre Fırın + AO-6004 X Ankastre Ocak + AD-6001 X 60 cm Davlumbaz)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Abi link attım sanırım aynı üründen bahsediyoruz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.?
Teşekkürler.>Bizde bu markanın davlumbazı var senelerdir kullanıyoruz.Gerçi emeklilik vaktim geldi diyor ama ben yok diyorum.Biraz daha diyorum.Ama markaya ne kadarda olsa güvenemedim.Çok yorum bulamadım.Ama senden duymak rahatlattı. ?Tamamdır bildiğim ürün, sorun yok alabilirsin kardeşim, oldukça stabil üründür
Her markanın her şeyi alınmıyor o konuda haklısınız, ancak bu markadan bu ürün alınabilirTeşekkürler.>Bizde bu markanın davlumbazı var senelerdir kullanıyoruz.Gerçi emeklilik vaktim geldi diyor ama ben yok diyorum.Biraz daha diyorum.Ama markaya ne kadarda olsa güvenemedim.Çok yorum bulamadım.Ama senden duymak rahatlattı. ?
Evet abi doğru çekişi pek cezbedici değil ama orta halli iyi bir set gibi geldi bana ondan aldım Teşekkür ederimAbim her şey iyi güzel ancak bu sistemlerde ben Davlumbazlarından hoşnut değilim zira salyangoz motor kullanılır bunlarda ve bana göre vakum debisi düşük kalıyor. Çıkarttıkları ses kadar iş görmüyorlar ancak Sizin davlumbazda neyse ki motor gücü watt anlamında yüksek.
Sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Güzel günlerde kullanmanızı dilerim
Ankastre araştırayım derken ilgimi çeken yorumlardan birisi: "Ferre, ankastrede Franke ıle yarışır seviyede"Selamlar;
Size şaşırtıcı bir bilgi paylaşayım o halde.
SAMSUNG diye evinize alacağınız ankastre set aslında SİMFER dir. (Tüm modeller değil, SAMSUNG üretimi olanlar ayrı, SİMFER üretimi olanlar ayrıdır)
SİMFER markası şaşırtıcı olmakla birlikte bir çok bilinen markaya ankastre set üretmektedir.
Siemens&Ferre yazanlar nedense yurtiçi üretimlerde (Cüzidir bu sayı) Siemens&Simfer yazmazlar
Bu arada FERRE markası ankastre konusunda FRANKE ile yarışır onu da belirtmeden geçmeyeyim. Eğer bütçeniz müsait ise ve KALİTE arıyorsanız FRANKE markasına yönelebilirsiniz. Bütçeyi aşarsa SAMSUNG markası daha makul bir tercih olur ancak satıcıya SAMSUNG üretimi SAMSUNG olmasını istediğinizi belirtin. Tabi SİMFER üretimine kalitesiz demiyorum ancak eğer SİMFER üretimi bir SAMSUNG alacaksanız o zaman gidip SİMFER alın lütfen en azından daha ekonomik olur
SUNNY markasının PHILIPS ve SAMSUNG giriş seviyesi tv montajlaması yapmasından farklı bir şey değildir bu durum.
Diyeceğim o ki öncelikle sizi tebrik ediyor ve buradan herkesi uyarıyorum. LÜTFEN UYANIN ARTIK, Önünde yazan markaya göre karar vermekten vazgeçin lütfen. Bu örnekteki arkadaşımız gibi araştırın, inceleyin, mümkünse bizi bulun size bilgi paylaşalım.
Merhaba,Bende kafanızı karıştırayım. Altus markasını aldım. Ben 3 ü komple 2600 liraya geldi. Sevistekiler herşeyiyle Arçelik’le aynı dedi. Davlumbaz çekim gücünü test edemedim ama açınca baya çekiyor. Fırın saati geri sayımı çıkıralabilir camları 8 pişirme programı vs çok iyi gayet iyi pişiriyor. Ocakta siyah olması dışında bi şikayetim yok. Modeller fırın ala 140 davlumbaz 740 tı sanırım Ocak gbd 186
Nasıl memnun kaldınız mı acabaSelm bende araştırmalarım sonucu bu seti aldım 2100 TL'ye indirim le sinferin yorumları oldukça iyi umarım pişman olmayizZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.