Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,038
yazıyorum ama bulamıyorum, alakasız uygulamalar çıkıyor. google play linki paylaşır mısın Sota
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
yazıyorum ama bulamıyorum, alakasız uygulamalar çıkıyor. google play linki paylaşır mısın Sota
Bizim mobil cihazımızda yok çünkü?güvenilir uygulamalar dışında uyduruk bir aplikasyon indirilmedi telefonuma..
adamlar açık açık reklam verdiklerini yazmışlar neden toz kondurmuyorsunuz GMail'e anlamadım
Ama sizin cihazınızda olmaması Gmail'in reklam verdiği gerçeğini değiştirmiyor ?Bizim mobil cihazımızda yok çünkü?
Reklam engelleyici de kurulu değil üstelik?
APK dosyasını virustotal'de tarat?@meebbe senin gönderdiğin linkten uygulamayı indirdim ama telefona yükleyemedim, zararlı yazılım olabilir deyip kestirip atıyor direkt kapatıyor bana seçenek sunmuyor yine de devam edilsin mi diye
gmail uygulaması dışında başka bir uygulama göremedim GM9 Pro kullanıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu uygulamaya güvenebilir miyiz meebbe yani linki tıkladım değişik bir siteye gitti google play dışında.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bunu deneyeceğim birazdan. yalnız yükleme kısmında bunda da reklam içerir diyor, karşınıza reklam çıkıyor mu?
kurdum ama bu seferde uygulamayı açmıyor, tıklıyorum bir süre açmıyor sonra hata mesajı veriyor, sildim attımBlackB, ozaman apkmirror sitesinde indirip kur.
Kullandığınız cihazı bilmiyorum. Sanırım sadece google ait uygulamalar var içerisinde.