teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Hımm, bu iyi olur bakKendilerinden ricada bulundum. Kurulum sonrası görüşlerini paylaşırlar forumumuzda umarım
Hımm, bu iyi olur bakKendilerinden ricada bulundum. Kurulum sonrası görüşlerini paylaşırlar forumumuzda umarım
AUO > BOEAbi BOE ve MB230 kombinasyonu o.
Yani ''kötüdür'' demem ama bu tv gibi değil
Doğrudur Umut'um ama daha önemli olanı ise Vestel'in kullandıkları BOE lerin yapı tipinin ADS olması. O da bir IPS tabanı malum.AUO > BOE
BOE biraz daha ucuz iş gibi benim anladığım.
Hani CSOT, CHOT ligine girmesin ama pahalı da olmasın diye tercih edilen panel grubu gibi.
Gerçi BOE'yi de karalamayayım, OLED ekran bile üretiyorlar bildiğim kadarıyla.
Bir dönem Apple'da sanki tercih etmiş veya edecek gibiydi.
Huawei'de BOE'den OLED panel alıp telefonlarında kullanmıştı sanırım.
Kısacası BOE'nin 3 liralık malı da var, 50 liralık malı da var. Öyle bir firma tahminimce.
Bu videoda geçen AUO'da aslında IPS.Doğrudur Umut'um ama daha önemli olanı ise Vestel'in kullandıkları BOE lerin yapı tipinin ADS olması. O da bir IPS tabanı malum.
İşte konu hep genel geçer isimlerin dile pelesenk olması kısmına geliyor.Bu videoda geçen AUO'da aslında IPS.
Ticari nedenlerden dolayı ismi değişik.
Halen öyle zatenİşte konu hep genel geçer isimlerin dile pelesenk olması kısmına geliyor.
Ülkemizde satılan bütün kağıt mendillerin bizim nesil tarafından SELPAK olarak bilinmesi gibi.
markete girer abi bir SELPAK versene dersin, satın aldığın mendil aslında NOVA dır ama sen yine de SELPAK VERSENE dersin
NESCAFE başka bir örnek ;)
Al bak geldi bizim nesilHalen öyle zaten
Cuma günü o hengame içinde avmye girdik hanımla,tam çıkıyorduk hanım "alo selpak aldın mı" dedi ,kız "bizde selpak yok abla" dedi,ben de "onun adı selpak" dedimAl bak geldi bizim nesil
abi inşallah bende bugün alacağım. görüntü sulu boya gibi değildir değil mi? tek merak ettiğim bu şuan teraspy Umut Barış sizinde bilginiz varsa?Bu arada Youtube mesajlarında ürünü satın aldığını belirten arkadaşlar var.
Kendilerinden ricada bulundum. Kurulum sonrası görüşlerini paylaşırlar forumumuzda umarım
Alımı yaptım hadi hayırlısı inşallah sulu boya değildir deneyince yorumlarımı yazarım.abi inşallah bende bugün alacağım. görüntü sulu boya gibi değildir değil mi? tek merak ettiğim bu şuan teraspy Umut Barış sizinde bilginiz varsa?
İade kolaylığı güven veriyor insana.ayrıca amazondan aldığımız ürünü servise duvara kurdurduk diyelim ve imzaladık formu gittiler. ertesi gün görüntü beni mutlu etmedi, direk iade oluştursam amazon koşulsuz iademi sağlar mı?
EDİT: AMAZON İLE GÖRÜŞTÜM FARK ETMEZ 30 GÜN İÇİNDE HER TÜRLÜ İADE EDERSİNİZ DEDİ
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alımı yaptım hadi hayırlısı inşallah sulu boya değildir deneyince yorumlarımı yazarım.
Benim bir bilgim yok. Sulu boya derken solgun mu diyorsunuz?abi inşallah bende bugün alacağım. görüntü sulu boya gibi değildir değil mi? tek merak ettiğim bu şuan teraspy Umut Barış sizinde bilginiz varsa?
En iyi performans panelin çözünürlüğünde olan içeriklerde alınır zaten.valla bende vestel 43ud83860 var 4k , uhd yayınlarda canlı gibi dokunasım geliyor ekrana, FHD performansı da iyi yani, hızlı geçişlerde mozaiklenme olmuyor ama SD yayınlar çamur gibi yada suluboya formatında geliyor ekrana.