Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Herkes her firmaya karşı her şekilde his beslemeye özgür, bizim buna taraf veya karşıt olmamız söz konusu değil.Ayrıca amazon'a dair bir düşmanlığı bırakın tam tersi, bugüne kadar hep bir sempatim olmuştur.
100-200 tl hatta 1000-2000 tl fazla olsun amazondan olsun bakış açısıyla hep ürün aldım ve hiçte mağdur edilmedim.
Benim yaklaşımım da Amazon koruması olarak algılanmasın, ben sunulan her bilginin somut kaynaklara dayandırılması gerektiğine inananlardanım o nedenle bunu rica ettim sizden.
Biz yıllarca DH gibi forumlarda herkesin canının istediğini yazdığı ve yönetimin ise (Gerçi ben de yönetimdeydim de orası uzun hikaye) ''yazsınlar da ne yazarlarsa yazsınlar'' modunda olduğu ortamlarda çok dert çektik bunlardan, Bu nedenle bu forumu sevgili Sota ile kurduğumuz zaman bir karar aldık ve forumumuzda gerçek olmayan bilgilerin var olmasını istemediğimiz için ucu açık her cümlede bu tavrı takındık.
Somut bir örneğiniz var, dolayısı ile yorumunuzun ve takındığınız tavrın da başımız üstünde yeri var.