Amazon Prime Day İndirimini Beklemek.

B Çevrimdışı

beratozguner

Aktif Üye
25 Mar 2021
101
33
Malum herkesin aklında bindirip indirme var. O zaman chrome için olan spy drop eklentisi kullanabilirsiniz. Kısaca direk son zamanlarda neredeyse her sitede en ucuz fiyatını gösterir.
Örneğin arkadaşın monitörü gibi;

imagecd56aa7417b3d933.png

Böylece fikriniz olur nereye gittiğini nereye geleceğine :)

Fair Play Çevrimdışı

Fair Play 

Süper Üye
4 Şub 2021
576
şöyle bir inceledim de yine hayal kırıklığı. Bazı ürünlerde çok az indirimler var. USB bellek, kulaklık vs. O fiyatlar da başka yerde de var bakınca çıkıyor.

İndirim vermiyorlar Türkiye'de bunu kabul ettik artık. Nedenini öğrenmek isterdim açıkçası.

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
türk tl yerlerde sürünürken. bu kadar vergi yükü binmişken. 4-5 maaşla bile yetinmeyenler varken. dünyanın en büyük alışveriş sitesi bile indirim yapamaz malesef durum bu.kral çıplak.

AndroidTvBoxTurkiye Çevrimdışı
18 Kas 2017
4,489
Elle tutulur hiç birşey yok, indirim felan hikaye oldu ? bari o kadar reklam yapmasalardı, reklama verdikleri parayı indirimde kullanırlardı ?

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,823
Aslında güzel ürünler var ama al-satçı takımı çoktan bitirdi diyelim biz ona.
İndirim başladığı an arşınlayacaksınız siteyi. :hihi
Vergisiz ticarete ağır yaptırım gelmedikçe bu ölücü takımı indirim bırakmayacak millete.
Yuvalandıkları forum da belli. :dry

Fair Play Çevrimdışı

Fair Play 

Süper Üye
4 Şub 2021
576
Aslında güzel ürünler var ama al-satçı takımı çoktan bitirdi diyelim biz ona.
İndirim başladığı an arşınlayacaksınız siteyi. :hihi
Vergisiz ticarete ağır yaptırım gelmedikçe bu ölücü takımı indirim bırakmayacak millete.
Yuvalandıkları forum da belli. :dry

şimdi düşündüm de buna bile razıyım. En azından indirim oluyormuş diye avunayım. Bana sanki olmuyormuş gibi geldi

Geri
Üst Alt