Aynı durumdayım AdoArkadaşlar bende 49u7763 ve 50u5863 arasında kaldım. 2 tv arasından hangisini seçmeliyim sizce...
Aynı durumdayım AdoArkadaşlar bende 49u7763 ve 50u5863 arasında kaldım. 2 tv arasından hangisini seçmeliyim sizce...
X xsagep, amazondan mı aldınız tv yi,memnun musun?taksit olayı ve garanti olayı hakkında bilgilendirirseniz sevinirim... ben de amazon türkiyeden lg lk5900 u almayı düşünüyorum, 3100 lira olan ürün orada 2800 dolayında şimdi....niye bu ucuzluk sizce?@@@@@@@ bir de adem bey a 101 deki toshibayı övdü,siz ne dersiniz,kararsız kaldım? yorum alabilir miyiz? teşekkürler
a101deki pazartesi itibariyle 2800 oldu hocam,X xsagep, amazondan mı aldınız tv yi,memnun musun?taksit olayı ve garanti olayı hakkında bilgilendirirseniz sevinirim... ben de amazon türkiyeden lg lk5900 u almayı düşünüyorum, 3100 lira olan ürün orada 2800 dolayında şimdi....niye bu ucuzluk sizce?@@@@@@@ bir de adem bey a 101 deki toshibayı övdü,siz ne dersiniz,kararsız kaldım? yorum alabilir miyiz? teşekkürler
Hocam keşke dediğin gibi olsa ben ürünü aldım kasaya gittik kasada bu fiyat çıktı.(Başka bir arkadaş da teyit ettirdi, ben de bu sabah tekrar başka mağaza müdürüne sordum 2799 dedi.) zaten a101 neredeyse tüm tv lere 300 TL zam yaptı, genelde mağazalarda etiketleri değiştirmemişler. Ama ben bulurum diyorsanız 2500e o televizyonu almaya hazırım =) dün gece kalktım 10 km uzaktaki mağazaya gittim tvyi satın almak için ama kasada hüsran yaşadım....A awsedrzxc, öyle bişey olamaz,çünkü haftalar önceden 27 eylül de tüm a 101 lerde... toshıba 1.999 tl kararından dönerlerse zaten bu ürün en ucuzu diye aratın n 11 de daha ucuzunu buldum..
Aynı durumdayım Ado
Benbu konuyla ilgili size bir cevap yazmıştım sanırımAdem bey bende aynı ürünü Amazon’dan aldım kendi uydusunu kullanıyorum. Kayan yazılarda sıkıntım var titreme ve çizgilenerek geçiyor. Haber kanallarında sürekli kontrol ediyorum durum bu. info tuşuna basınca hd yayın olduğunu görüyorum. W yazan yayınlarda bu sorun yok zaten w yazan yayınların görüntüsü de kötü. Yazılım ile kayan yazı sorununu çözebilir miyiz? Sorunu Gözlemlemeniz için video eklemek isterdim lakin kaliteyi bozmadan upload edecek bir stream bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyoruz teşekkürler
Adem bey telefonumdan da aynı şekilde görünüyor. Sosyal medyadan nereden gönderebilirim kısa videoyu size? Telefon iphone7plus kamerasına güveniyorumBenbu konuyla ilgili size bir cevap yazmıştım sanırım
Hatta o kayan yazılar esnasında telefon kamerasını açıp aynı yazıya bir de telefon ekranından bakıp bana bilgi vermenizi rica etmiştim
Mesaj mı gitmedi yoksa ben artık rüyalar mı görmeye başladım
Neden iş yerinize döneceğinizi anlamadım, Seriyi atın 2-3 dakika bekleyin bakıp bilgi veriyoruz zaten size.A awsedrzxc, ürün bursada a 101 de 49 inç 1.999 tl... yeni geldi ürün... toshıbaya bir düşmanlık mı var ne? Ado adem bey... hala kararsızım... ürünün vpaz ve sn fotolarını atacağım ama fotosunu çektiğim ürün ile mağazaya gelen ürünler hepsi aynı değil dimi? fotosunu çektiğimizi ayırtmak için mağazada fotosunu çekip,dönüp işyerinde sizin sonucu beklemek lazım,yani o ürün fotoğrafını çektiğimiz ürün ise... Umut Barış
Adem bey telefonumdan da aynı şekilde görünüyor. Sosyal medyadan nereden gönderebilirim kısa videoyu size? Telefon iphone7plus kamerasına güveniyorum
Arkadaşlar da görsün diye bu sayfaya kaliteyi bozmadan 10 saniyelik videoyu nasıl atabilirim? Yükleme yaptığım siteler kaliteyi bozuyor. Dediğiniz aksiyon sahnelerinde vs sorunum yok gayet iyi memnunum. Fakat diğer haber kanallarında da kayan altyazılarda titreme oluyor. Telefon kamerası da benim gördüğüm gibi görüyorİşte o nedenle kameradan bakmanızı istedim, Bakın benim tv lerin birisinde durum aynı, akan yazı titrerken telefon kamerasından baktığımda düz akıyor. Bu istikrarlı bir bilgi değil ben hiç bir zaman altyazılara göre ürün değerlendirmedim zia o yazıyı tasarlayan programın içeriği hızı bant genişliği stream seviyesi vs herşey etkendir. Tabi kusursuz demem belki de tv yetersizdir bunun için lakin ölçüm ve tespit yöntemi altyazı olmamalı hiç bir zaman. Açın bir aksiyon filmi bakın hızlı sahnelere. Açın bir futbol maçı ve topu takip edin. Asıl tespit yöntemleri bunlardır