Amazon.com.tr açıldı. Toshiba 49U7763DAT 2300 TL

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Arkadaşlar da görsün diye bu sayfaya kaliteyi bozmadan 10 saniyelik videoyu nasıl atabilirim? Yükleme yaptığım siteler kaliteyi bozuyor. Dediğiniz aksiyon sahnelerinde vs sorunum yok gayet iyi memnunum. Fakat diğer haber kanallarında da kayan altyazılarda titreme oluyor. Telefon kamerası da benim gördüğüm gibi görüyor :)

Youtube da düşüyor mu kalite? :alala

ben MM den geçirmeden ekliyorum videoları ve bir sorun yaşamadım, deneyin isterseniz :ok

A Çevrimdışı

awsedrzxc

Aktif Üye
22 Eyl 2018
105
36
A awsedrzxc, ürün bursada a 101 de 49 inç 1.999 tl... yeni geldi ürün... toshıbaya bir düşmanlık mı var ne? :) Adem Helvacı Ado adem bey... hala kararsızım... ürünün vpaz ve sn fotolarını atacağım ama fotosunu çektiğim ürün ile mağazaya gelen ürünler hepsi aynı değil dimi? fotosunu çektiğimizi ayırtmak için mağazada fotosunu çekip,dönüp işyerinde sizin sonucu beklemek lazım,yani o ürün fotoğrafını çektiğimiz ürün ise...çok para verip lg almak istemiyorum ama,lg de beni cezbediyor... toshıba da hesaplı ve 49 inç..acil cevap... Umut Barış Umut Barış
Hocam ne ön yarıgısı yazdıklarınızı anlamadım ama farklı modellerden bahsediyoruz benim bahsettiğim model 50u5863 4K bir televizyon A101 e şu an gelen ise HD, dikkat edin hocam seri numaralarına bakım çok farklı noktalardayız...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

49U7763 ün MB120 anakart - SAMSUNG VA panel ve WCG desteğine ilaveten 1500hz smr değeri var iken, 50U5863 modelde ise MB130S anakarta ilaveten CMO panel ile en önemlisi HDR + DV desteği bulunmaktadır ancak smr değeri 1700hz de kalmıştır.

MB120 nin yazılım desteğinin kesildiğini (Resmi açıklama yok ancak artık yeni yazılım beklemiyorum ben) 2,5cm de olsa panelin küçük olduğunu varsayarsak 49 un eksileri bunlar olur ancak smr değeri 50U7763 den yüksektir bunu unutmamalı.

50U nun ise MB130S anakart ile CMO panelin çok iyi bir kombinasyon oluşturacağını unutmamak gerekir diye belirtmek de isterim.

Biliyorsunuz ben SAMSUNG markasının düz panellerini yani hiç bir detsği bulunmayan panellerini hiç onaylamadım bu güne kadar. 49 daki SAMSUNG panel wide color gamut ile oldukça iyi bir sonuç verecek iken, Chi Mei Optornics yine bildiğiniz üzere yalın haliyle dahi çok daha zengin bir renk paleti sunuyor bizlere, buna HDR ve DV de eklenince ortaya TOSHİBA yazılımı ile çok çok daha farklı bir sonuç çıkartacağı konusunda (ki kurulumlarda da defalarca tespit ettiğim bir farktır) size garanti verebilirim.

ANCAK;

Her seferinde yazdığım üzere arkadaşlar görsel ve işitsel duyular herkeste farklı algılar oluşturur bu nedenle ASLA birisinin beyanı ile gidip ürün almayınız ki bu kişi ben dahi olsam, Can abimiz dahi olsa, bir başkası dahi olsa birisi söyledi diye gidip ürün almayınız. Lütfen mümkün olduğunca önce kendiniz ürünü görmeye çalışınız :ok

U UzunEsmer
Homca 50u5863 ün SMR değerinin 1700 olduğunu söylemiştiniz. (ki toshibanın kendi sitesinde de bu şekilde, epey.com a göre 700)

Moderatör tarafında düzenlendi:
M Çevrimdışı

muallim1616

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
43
A awsedrzxc, siz a 101 den aldınız mı 2800 e.. 49 inc.. bursada 1999 tl. almayanı dövüyorlar.. iki yerdee buldum,mağaza yöneticileri numaralarını verip,seri no atıyorlar, o derece yani.. isterseniz bursadan alalım size 1999 tl.. 49l2863 :) SİZ ALDINIZ MI DESENİZ? KARARSIZIM 1 SAATE KARAR VERCEM.. :) telefon verdiler,haber verin ayıralım dediler..

A Çevrimdışı

awsedrzxc

Aktif Üye
22 Eyl 2018
105
36
A awsedrzxc, siz a 101 den aldınız mı 2800 e.. 49 inc.. bursada 1999 tl. almayanı dövüyorlar.. iki yerdee buldum,mağaza yöneticileri numaralarını verip,seri no atıyorlar, o derece yani.. isterseniz bursadan alalım size 1999 tl.. 49l2863 :) SİZ ALDINIZ MI DESENİZ? KARARSIZIM 1 SAATE KARAR VERCEM.. :) telefon verdiler,haber verin ayıralım dediler..
Hocam bi sakin beni dinler misin =) benim 2500e dediğim televizyon 4K senin bahsettiğin model ise full HD,,, televizyonu sadece ekran boyutuyla bakmayın, kutu üzerine iyi bakın, bu zamandan sonra tv alırken HD alınmaz, Ben 2500 olsa alacaktım ama benim alacağım modele zam gelmiş 2800 olmuş ben de almadım... ama tekrar ediyorum benim alacağım 4K (ultra HD) bir televizyondu. sizin almayanı dövüyorlar dediğiniz model HD,, dikkatli inceleyelim..

M Çevrimdışı

muallim1616

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
43
A awsedrzxc, ama insörtte 27 eylül 4k yok be kardeş... sen hanginden bahsediyorsun? modeli ne? ne zaman yayınladılar,aktüel katolog.. bence bu 49l2863 çoğu 3.000 -4000 lik tv den daha iyi...

A Çevrimdışı

awsedrzxc

Aktif Üye
22 Eyl 2018
105
36
A awsedrzxc, ama insörtte 27 eylül 4k yok be kardeş... sen hanginden bahsediyorsun? modeli ne? ne zaman yayınladılar,aktüel katolog.. bence bu 49l2863 çoğu 3.000 -4000 lik tv den daha iyi...
Model: 50u5863dat hocam. ürün yeni değil o yüzden insertte yok. en son 19 temmuzda mı ne girmiş, Tv ler çok hızlı satılmadığından o tarihten bu tarihe kadar da mağazaların elinde kalmış, zaten dikkat ettiğinizde bazı mağazalarda birden çok TV oluyor hep eskiden satamadıkları ürünler. Yeni katalogda sizin dediğiniz ürün var ama o da HD. Zaten benim baktığım modelin bu kadar gündem olması burada fiyat performans ürünüydü. ama a101 son kur zamlarından sonra teknoloji mağazası gibi zam yaptı elinde önceden kalan TVlere, Ben TV yi aldım kasaya kadar gittim ve kasada 2800 çıktı fiyatı fakat üzerinde 2500 yazıyordu ben de bıraktım... Ama Kusura bakma senin söylediğin model 3-4 binlik tvler gibi bir özelliğe sahip değil ki 3-4 binlik tvler 4K olur. bu senin dediğin Tvnin özellikleri orada toshibanın başka TVleri de var. Ben senin yerinde olsam bu tv yi almazdım... Sen bilirsin ama hocam yine de,,,

A Çevrimdışı

awsedrzxc

Aktif Üye
22 Eyl 2018
105
36
A awsedrzxc, ama sen de toshıba alıyorsun, neden almamam gerektiğini söyle.. o zaman
Hocam TOSHİBA ile ilgili herhangi bir kelimem olmadı ki, HD televizyon almam ben bu saatten sonra istediği marka olsun... Alacağın televizyonun SMR değerine bak, HDR var mı ona bak, 4k mı ona bak vs... ama istediğini al hocam hayırlı olsun ne diyim ben bilemedim

A Çevrimdışı

awsedrzxc

Aktif Üye
22 Eyl 2018
105
36
amazon sağlam mı güvenli site mi
Hocam millet yanlış fiyatlı ürünü bilerek satın aldı (örneğin 30 tl ye laptop,) amazon bu şekilde bile iptal edilen her ürün için 50 tl hediye çeki verdi. Bizim Türk milleti şu an hatalı fiyat arıyor çek almak için... Amazon tr deki altyapısı güvenli mi bilemem ama dünya devi hocam

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hocam ne ön yarıgısı yazdıklarınızı anlamadım ama farklı modellerden bahsediyoruz benim bahsettiğim model 50u5863 4K bir televizyon A101 e şu an gelen ise HD, dikkat edin hocam seri numaralarına bakım çok farklı noktalardayız...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Homca 50u5863 ün SMR değerinin 1700 olduğunu söylemiştiniz. (ki toshibanın kendi sitesinde de bu şekilde, epey.com a göre 700)
1700 azizim o, klavye hatası diyelim düzeltirim sonra. ''Kalmıştır'' dan kastım, benim bu tarz modellerden beklentim 2200 veya en azından 1800 altında olmasın şeklinde o nedenle 1700 de kalmıştır yazmıştım ama 1 basmamış demek :ok

Geri
Üst Alt