Adem Helvacı, Adem abi merhaba kolay gelsin.Çok acill yardımına ihtiyacım var.10KG Çamaşır makinesi alıcam..Şuan Altus AL 10123D modeli(10kg) indirime girmis(4950 TL)...Bu makine alırnırmı abi..Profilonun 10 kg luk makinesinden(CGA252X0TR) 2000TL daha ucuz, Samsungdan (WW10T604DLE1AH) 2800tl daha ucuz..Aynı şekilde Electrolüx den(EW6F421BT) 2000tl daha ucuz...Bu fiyat farklarını vermeye gerek varmı..Kafamdaki en büyük soru işareti ise koç grubunun çamaşır makinelerinin tambur hacmini paylaşmaması..Müşteri hizmetlerini aradım kayıt açtılar sonra genel merkezden dönüş yaptılar..Bana dedikleri tambur hacmiyle ilgili veri paylaşamıyorlarmış..Abi parasını verip ürün satın alıcaz bilgi istiyorum bilgi veremiyoruz diye dönüş yapıyorlar..Abi bu kocaman bir saçmalık değilmi??? ben 68 litrelere razıyım ama 62-63 litreyse tamburu bu makine yalancı 10kg o zaman, gerçekte 8-9kg..Baktım açelik beko grundig altus hepsi aynı..kg yazmış ama tambur hacmini söyleyemiyoruz ,ne demek söyleyemiyorsun!!! Fiyat farkı çok olmasa burda bu soruyu sormuycaktım bile profilo samsung electrolüx alıp geçicektim..
ne yapıyım abi alınırmı sence Altus AL10123d 10kg ÇAMAŞIR MAKİNESİ