Sebebi nedir?7-8 kg üzeri hiçbir markayı önermiyorum dün arkadaşıma 7kg seg (kömürlü motor) aldırdım a101 den
Ben hatuna dedim ki ''Bundan sonra deterjanı bile makinenin direkt içine at çekmeceye koyma. Zira o da ayrı bir dert malumunuz.Altus 7100ML kullanıyoruz 4. senesinde memnunuz. Tek sorun her makinede olduğu gibi deterjan çekmecesinin paslanmaya yatkın olması.
Bende 9 kilosunu aldim7-8 kg üzeri hiçbir markayı önermiyorum dün arkadaşıma 7kg seg (kömürlü motor) aldırdım a101 den
10123 D (10kg- inverter motor) kullanıcısıyım. Yüksek devirlerde daha sessiz olmasını beklerdim. Haricinde memnunuz.Geçenlerde 9 ve 10 kg modellerini inceledim. Malzeme kalitesi kullandığımız Bosch ile aynı ama kullanmadan bilinmez. Hatta körük lastiğinin cama değen kısmı daha kalın. Metro markette 10123 D modeli şu an 5000 lira.
Adem abi nokta atışı yapmışsınız...Hoşgeldin sevgili Okan
Koç grubunu TV de, Zorlu grubunu da özellikle Çamaşır Makinesi olarak beyaz eşyada önermemekle birlikte tam tersine Koş grubunu beyaz eşyada, Zorluyu ise TV konusunda öneririm.
Arçelik Beko Altus Grundig ürünleri ufak tefek detay farkları dışında aynı kalite ve mantık temelli üretim olarak görebilirsiniz.
Altus konusunda kalitede sorun olmamakla birlikte estetik ve özellik konusunda kısıntıya gidilmiş ürün olduğunu biliriz.
Bir dönem (2 yıl evvel) üretilen bazı modellerde gövde üretiminde kullanılan sac kesitini inceltmişlerdi ondan da geri adım attılar. En son 4 ay evvel bir mağaza ziyaretimde markaların kıyaslamalarını yapmıştım ki biliyorsunuz bu ziyaretlerimde mağaza sahibi kardeşlerimizin rızası ile makineleri yatırıp amortisöz sac kesiti motor pompa vs ne gibi değişiklikler var diye kontrol ediyorum ve dijital kumpası bu nedenle kullanıyorum.
7-8kg grubunda biliyorum ki sevgili TEKNOwest ustamız da bu ALTUS ürüne onay verecektir.
Mantik yuruterek gidiyorum. Mekanik display, display diye ayrılmış sanirimAltus al7103 D ile al7103 MD arasındaki farkı bilen var mı acaba . Aynı şekilde
Al8103D ve al8103md var, al 8105 D var. Kapak renkleri farklı . Başka Bir farkı varmı bilmiyorum .
Bana göre fotoda gibi,kırmızı okla gösterdim.Yoksa ikisi de aynı makina ,yani "bunu almazsan bari bunu al" der gibi olmuş bu üretimAltus al7103 D ile al7103 MD arasındaki farkı bilen var mı acaba . Aynı şekilde
Al8103D ve al8103md var, al 8105 D var. Kapak renkleri farklı . Başka Bir farkı varmı bilmiyorum .
Renginden başka bir farkı yokmuş arkadaşlar. Müşteri hizmetlerine sordum. Teşekkürler cevaplarınız için.Altus al7103 D ile al7103 MD arasındaki farkı bilen var mı acaba . Aynı şekilde