T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Altyapınız adsl destekli ise iss'nizin size verdiği hızı en verimli şekilde en yüksek hızı almak için tek yapmanız gereken kullanmakta olduğunuz adsl destekli modeminizi değiştirmek hem vdsl+adsl destekli olan iki ayrı alt yapıyı destekleyen yeni teknoloji bant genişliği yüksek bir modem almanız lazım alt yapım adsl benim adsl modemim,de var şimdi ne gerek var vdsl-adsl destekli modeme diyenleri duyar gibi oldum bende öyle diyordum adsl modem ile 14 mbps nin üstünü göremedim sistem ve ağ uzmanı arkadaşım iss'nin verdiği en verimli en yüksek hızı alabilmem için vdsl+adsl destekli yeni teknoloji modem almamı tavsiye etti
ikinci el 99 TL'ye Zyxel 3312-B10B modemi aldım bu gün adsl olarak kurulum yaptım 20 mbps hıza ulaştım kopmasız donmasız stabil 20mbps hız alıyorum
Gittigidiyor'da Zyxel 3312-B10B diye aratarak uygun fiyatlı ikinci el vdsl-adsl destekli modem bulabilirsiniz
ikinci el 99 TL'ye Zyxel 3312-B10B modemi aldım bu gün adsl olarak kurulum yaptım 20 mbps hıza ulaştım kopmasız donmasız stabil 20mbps hız alıyorum
Gittigidiyor'da Zyxel 3312-B10B diye aratarak uygun fiyatlı ikinci el vdsl-adsl destekli modem bulabilirsiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.