T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Min 15TL Max 30 TL arası vergi çıkarKendi fiyatı kadar gümrük vergisi de yer bu
Min 15TL Max 30 TL arası vergi çıkarKendi fiyatı kadar gümrük vergisi de yer bu
Tam da bu gün açtığım konu ile ilgili olmuşKendi fiyatı kadar gümrük vergisi de yer bu
''Ülkemize Hoşgeldin'' diyelim o haldeHollanda'da aliexpress sitesini sürekli kullanırım ama Türkiye'de işkence, vergiler, gümrükler vs epey sıkıntı
Normal Türk mağazalarından alıyorum artık, aynı hesaba geliyor neredeyse, Hollanda'ya gidene kadar böyle ?Türk lirasını euro ya çevirip ucuzmus diye kendimi kandırıyorum artık ?(üzücü bir gerçek ama paramız çok değersiz)''Ülkemize Hoşgeldin'' diyelim o halde
aliexpresten almanya,bilader iş icabı orada ona 2000 TL lik tel adım alman postası hiç vergi almamışNormal Türk mağazalarından alıyorum artık, aynı hesaba geliyor neredeyse, Hollanda'ya gidene kadar böyle ?Türk lirasını euro ya çevirip ucuzmus diye kendimi kandırıyorum artık ?(üzücü bir gerçek ama paramız çok değersiz)
Hollanda'da aynı istediğin tutarda alışveriş yap vergi alınmaz.aliexpresten almanya,bilader iş icabı orada ona 2000 TL lik tel adım alman postası hiç vergi almamış
Tam da bu gün açtığım konu ile ilgili olmuş
Vergiyi geçtim, eğer o testi arabalara yaptıkları gibi yaparlarsa o işte çok sakataynen abi afedersin yellensek emisyon vergisi isteyecekler
?Vergiyi geçtim, eğer o testi arabalara yaptıkları gibi yaparlarsa o işte çok sakat