newrophat
Süper Üye
- 31 Ağu 2018
- 1,036
Fenerbahçe 15. Sırada mı (futbolla hiç alakam yoktur)
güncel sıralamada öyleyiz, haftaya Akhisar deplasmanında yenilirsek ve kayserisporda kazanırsa 17. sıraya düşeceğiz
Fenerbahçe 15. Sırada mı (futbolla hiç alakam yoktur)
Vay arkadaş koca takim resmen diz çökmüş.güncel sıralamada öyleyiz, haftaya Akhisar deplasmanında yenilirsek ve kayserisporda kazanırsa 17. sıraya düşeceğiz
Ölümüne olmakla alakası yok. Biraz mantık. Bakkal dükkanı değildir Fenerbahçe. Adam batık bir kulübü toplamakla uğraşıyor. Fazlasıyla cebinden veriyor. Siyasetten uzak dursa bile engelleniyor bazı durumlar yüzünden. Ki Azizin evlatları faktörleri cabası. Şimdi kalkıp yok düşüyoruz yok puan durumu.. Aslolan Fenerbahçe diyorsunuz ya biz 2.ligde de gider destekleriz sıkıntı yok.
Vay arkadaş koca takim resmen diz çökmüş.
güzel kardeşim, bu konuyu seninle yada başkasıyla tartışmak için açmadım. hepimizin derdi Fenerbahçe, herkes aynı şeyi düşünüp inanmak zorunda değil.
bende ikinci lige düşünce gidip desteklerim hiçte gocunmam ama düşeceksen ve bu ekonomik şartları bahane ediyorsan koy gençleri onlar düşsün. azizin manevi evlatlarını izlemek istemiyorum Fenerbahçe'de. topalmış volkanmış hasan aliymiş, bunlarla küme ben desteklemiyorum.
bu arada cebinden para vermek yerine CL elemesine forvetle çıksaydı keşke. hazıra dağ dayanmaz diye bir ata sözümüz var, başarı=ekonomi, bize zengin değil futboldan anlayan başkan lazım.
Tartıştığımızı düşünmüyorum herkes düşüncesini paylaşıyor. Herkesin inanmışlığı kendine. İyi forumlar diliyorum
Yazının bir çok noktasına ve görüşlerine katılıyorum... Vurma noktası hariç, sabır noktası hariç... Aziz Yıldırım'a başkan olduğunda 20 yıl başkanlık yapacaksın, bir çok badireler atlatacaksın ve toplamda 6 şampiyonluk göreceksin deseler, önce kendi inanmaz sonra taraftar senin Ali Koç'a dediğin gibi hemen istifa et derdi... Ama bunlar gerçekleşti... Yaşadık hep birlikte...kulübü comollinin eline bırakıp kenara çekilmesi normal değil, senin elinde potansiyel 30 milyon var, üstelik yüzde 90'ı vur de vuracak adamlar (bende dahil) ama enteresan şekilde hiçbir müdahale yok. ersun yanalı getiriyorsun tamam ama 6 ay olmuş çık sebebini açıkla bizde susalım.
yada feda de gençleri koy kes bütün ruhsuzları böyle puan kaybedelim. ben artık kadroda azizin izlerini görmek istemiyorum topalı volkanı hasan aliyi ismaili kuzey afrika apaçilerini istemiyorum.
Fenerbahçe taraftarı hiçbir zaman skor taraftarı değildir ama bulunduğumuz durum ve bunun düzelmesine yönelik hiçbir adım atılmaması canımı sıkıyor ve kabullenemiyorum.
Yazının bir çok noktasına ve görüşlerine katılıyorum... Vurma noktası hariç, sabır noktası hariç... Aziz Yıldırım'a başkan olduğunda 20 yıl başkanlık yapacaksın, bir çok badireler atlatacaksın ve toplamda 6 şampiyonluk göreceksin deseler, önce kendi inanmaz sonra taraftar senin Ali Koç'a dediğin gibi hemen istifa et derdi... Ama bunlar gerçekleşti... Yaşadık hep birlikte...
Biz gelinen noktada, geleceğin neler getireceğini bilmiyoruz... Bu takım belki (en kötü senaryo) küme düşecek, seneye veya iki seneye bir alt ligden tekrar çıkacak ve bu ligde 20 yılda, 12 (atıyorum) şampiyonluk kazanacak... Mümkün mü? Evet... O zaman oturup, sabırla iyi niyetle, vurup kırmadan beklemek en mantıklısı...
Fenerbahçe, bana para vermiyor, para istemiyor, şunu yap bunu yapma demiyor, o yüzden de ben bir yere kadar peşinde koşarım... Geri kalanında, benim hayatımdan, duygularımdan, önemli değildir, neticede desteklediğim bir kulüp ve hoşuma giden renklere sahip... Yani benim için çoğu şeylerin önünde ama bir noktadan sonra değil.
Yapı Kredi ve Opet Koç Holding'e geçti diye kredi kartımı iptal ettirip, Opet'den yakıt almayan adamım ben... Yani; Ali Koç'a ilk taşı benim atmam gerekiyor ama ben taş atmayla bir yere varılacağını düşünenlerden değilim... Varılmıyor, tarihte yaşadık gördük... Zamanla her şey daha iyiye gidecektir ben buna inanıyorum... Gitmezse de, "bana ne canım" der geçerim... Dünyanın sonumu ki?
Saygılar.
Yazının bir çok noktasına ve görüşlerine katılıyorum... Vurma noktası hariç, sabır noktası hariç... Aziz Yıldırım'a başkan olduğunda 20 yıl başkanlık yapacaksın, bir çok badireler atlatacaksın ve toplamda 6 şampiyonluk göreceksin deseler, önce kendi inanmaz sonra taraftar senin Ali Koç'a dediğin gibi hemen istifa et derdi... Ama bunlar gerçekleşti... Yaşadık hep birlikte...
Biz gelinen noktada, geleceğin neler getireceğini bilmiyoruz... Bu takım belki (en kötü senaryo) küme düşecek, seneye veya iki seneye bir alt ligden tekrar çıkacak ve bu ligde 20 yılda, 12 (atıyorum) şampiyonluk kazanacak... Mümkün mü? Evet... O zaman oturup, sabırla iyi niyetle, vurup kırmadan beklemek en mantıklısı...
Fenerbahçe, bana para vermiyor, para istemiyor, şunu yap bunu yapma demiyor, o yüzden de ben bir yere kadar peşinde koşarım... Geri kalanında, benim hayatımdan, duygularımdan, önemli değildir, neticede desteklediğim bir kulüp ve hoşuma giden renklere sahip... Yani benim için çoğu şeylerin önünde ama bir noktadan sonra değil.
Yapı Kredi ve Opet Koç Holding'e geçti diye kredi kartımı iptal ettirip, Opet'den yakıt almayan adamım ben... Yani; Ali Koç'a ilk taşı benim atmam gerekiyor ama ben taş atmayla bir yere varılacağını düşünenlerden değilim... Varılmıyor, tarihte yaşadık gördük... Zamanla her şey daha iyiye gidecektir ben buna inanıyorum... Gitmezse de, "bana ne canım" der geçerim... Dünyanın sonumu ki?
Saygılar.
Futbol ile uzaktan yakından ilgim yoktur. Ancak Şirket-Futbol kulübü-Mahalle Muhtarı- Apartman Yöneticisi - İlkokul sınıf başkanı vs kim değişirse değişsin, Eskisinin etkilerini silmesi uzun sürer bu açık ve net.
Gerçekten ama gerçekten zerre kadar anlamam futboldan lakin iyi bir haber takipçisiyimdir, Haberleri izler, Spor haberlerini %100 kapatırım.
Buna rağmen ben Aziz Yıldırım gibi bir ismi sürekli ülkenin gündeminde görüyorsam, Futbol sohbetlerinde insanların sürekli bu adama küfür ettiğini duyuyorsam, Spor gündeminde değilde ülke gündeminde ve hatta siyasi- hukuki haberlerde adamına dı geçiyor ise o adamı spor ile tartışmanın bir anlamı yoktur diye düşünüyorum.
Ali Koç genç bir adam, Spor kültrünü bilmem lakin insan analizimin ve vücut hareketlerinin bana verdiği veri, yüksek egosu olduğu yönde lakin benim de oldukça yüksek egolarım vardır yani bir adamın egosu var diye onu kötü ilan edemeyiz diye düşünüyorum.
Peki başarılı bir yönetici mi?
Peki aldığı kararlar yerinde mi?
Sorularının cevabı için erken mi? bana göre erken arkadaşlar.
Ali koç İstifa etsin, peki alternatifi nedir? (Cidden bilmediğim için soruyorum)
normal şartlarda protesto etmek, istifaya davet etmek demokrasik bir haktır. medeni ülkelerde bireyler siyaset , spor, sanat vs... gibi platformlarda beğenmedikleri bir durumu kişi hak ve hürriyetlerini ihlal etmeden kısıtlamadan her türlü şekilde eleştirebilir. bizde halkın genel zihniyeti çalışıyor ama çalışıyor olduğu için icraate değil sonuca bakarız her zaman.
benim bütün eleştirilerim sonuçtan bağımsız icraatlere yöneliktir, zaten bu icraatler yolunda gitmediği içinde böyle olumsuz sonuçlar doğması normaldir.
ben şu saatten sonra sadettin saran isminin ciddi manada dile getirileceğini düşünüyorum, keşke beni başkan yapsalar, ama babam gariban bir elektrik mühendisi beni yapmazlar.
Abi sen yazınca girip baktım google dan kimmiş bu diye
Cehalet böyle bir şey olsa gerek
O Olmaz, amarigada doğmuş o, Eeey amariga, içimize ajan mı yolladın bu adamı
Abi bu adam başkan olsun, ilk yenilgide konuyu zensilvanya ya bağlarlar
Bu ne bohem yaşamzaten bir tek bizlerin amerigayla bağı yok, nasıl bir dünyada yaşıyorsak artık, belkide hepimiz amerigada yaşıyoruz ama haberimiz yok