mikrotik router mı kast ediyorsunuz?dark arayüzü var hocam sık sık kurcalarım wi fi frekansları ve kanalları değiştiririm..doğru mu yapıyoz bilmemcıhazın kullanıcı adı ve sıfresı sızde var mı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
mikrotik router mı kast ediyorsunuz?dark arayüzü var hocam sık sık kurcalarım wi fi frekansları ve kanalları değiştiririm..doğru mu yapıyoz bilmem
Sota hocam arayüzü açtım bekliyorum talimatlarını
sota sen şimdi ado hocamın netini ayarlıyorsun ben seni sonra rahatsız edeyim.birden heyecanlandım balıklama daldım konuya pardon
Şimdi bir düşünüyorum da Ahmetim, Ben aylarca bu ping süresi ile World Of Tanks oynadım düşün artık gerisini
Umut Barış ben tankı görüp namlumu çevirmeye karar verdiğimde bir bakıyordum ki patlamışım
tesekkür ederim sota. şimdiye kadar mikrotik arayüzüne girmeyi düşünmemiştim.dün gece biraz baktım da ;yeni firmware -update bile yayınlanmış muhtemelen.ama hizmet veren firma montajı yaparken yeni kutudan çıkarıp kurdu.galiba arayüz şifresi fabrika ayarlarıdır.boş vaktimde biraz didikleyeyim ben bu cihazıbarbarosso, mikrotik arayuzune girmeniz gerekli.
Kullanilan kanal,kanal yogunluguna bakmak gerekli.
Dfs kanalllarini kullandiginizi dusuyorum.
hocam haklısın uzak mesafe ama 30 km felan menzıl yazmıslar ondan dolayı kafama yattı gibi ama verim alamazsak boşuna para vermiş oluruz
kuş uçusu 10,5 km geliyor şimdi ölçtüm verim alınır mı acaba ?