Adem Helvacı Usta programlanabilen ilk entegreler için yayın esnasında şu an aklıma gelmedi dediniz.Aminnn, Formu doldurdum danışmaya bıraktım abi bu arada bir değerlendirirsen sevinirim ?
Evet yaaaaaa, hatta yalan olmasın benim aklım ilk olarak Pic16F84 lere falan gitmişti ustacımAdem Helvacı Usta programlanabilen ilk entegreler için yayın esnasında şu an aklıma gelmedi dediniz.
MDA2061
MDA2062
24C02
24C08
24C16
Desteğine, Desteğinize sonsuz teşekkürler dostlar.Son 15 dakika ustamızı deplasmanda yalnız bırakmayalım dostlar.
canli yayin saatini kacirmisim macin tekrarini izliyordum henüz bitiremedimDesteğine, Desteğinize sonsuz teşekkürler dostlar.
Çok yoğun geçiyor günler, oturup kritiğini dahi yapamadık fakat oldukça keyifli bir yayın, iki ailenin tanışması gibi oldu.
O fincan her yayınımda benimledir. Fincandaki ise hayatım boyunca yolunu yolum bellediğim, gönlümün sahibidir ?canli yayin saatini kacirmisim macin tekrarini izliyordum henüz bitiremedim
bu tarz canli yayinlari önceden planlayip soru listesi ve buna karsilik cevaplari hazirlarsaniz daha iyi olabilir anladigim kadariyla bu tarz bir ön hazirlik mevcut degildi.
konu teknolojik oldugu icin herkesin bu konularda bilgisi yok bunun bilinciyle sorulara mümkün oldugu kadar basit ve anlasilabilir cevaplar vermeye calisiyorsun ama basitlestirmek dogal olarak zor oluyor kelime secimleri vs konusunda öylemi desem böylemi desem daha anlasilir diye kendi icinde celiskide kaliyorsun gibi geldi
sorular daha önce belirlenirse cevaplari az cok önceden sadelestirip bilale anlatir gibi anlatabilir daha rahat yayin yapabilirsiniz
bu arada fincan cok güzelmis
CDI sendromu o kendimden bildigim icin teshisi koydum hemenO fincan her yayınımda benimledir. Fincandaki ise hayatım boyunca yolunu yolum bellediğim, gönlümün sahibidir ?
Eleştirileri haklı buluyorum. Yayın sonrası ben de izledim, bir çok cevap gereksiz çok uzun olmuş.
Sorun şu ki hayatımda hiç ön hazırlık yapmadım ben. Yıllarca sınavlara girdim, okul bitirdim ancak sınav öncesi de hiç çalışmadım vs. Sorun şu ki bunun bana zararı olmasa da bu yayınlarda katılımcıları sıkabiliyor.
Bilgi dağarcığım geniş olsa da aynen belirttiğiniz gibi ''Bunu nasıl basit anlatsam'' kısmında mevzu gereksiz uzuyor, Hatta ben bu kadar anlatınca, Sorulan her soruya cevap verince birisi ''Arkada ekran var oradan okuyor'' demiş çok güldüm, Arkadaşımız bu kadar şeyi biliyor olmama ihtimal veremedi sanırım
Çok güzel analiz etmişsiniz açık ve net.