Adem Helvacı ile Teknoseyir canlı yayını

Pitbull Çevrimdışı

Pitbull 

Süper Üye
6 Tem 2020
1,124
43
Bugün TV satılan bir markete gittim o çok bildiğimiz marka benim aklımdaki kırmızı ile televizyonun verdiği kırmızı aynı değil. Bu görüşüm neredeyse tüm renkler için geçerli. Ezber bozacak derecede farklı renkte görüntü veriyor. Ha kötü mü gözüküyor, hayır ama durum bu şekilde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Donanım para etmiyor para eden mühendislik.

Son düzenleme:
caner22 Çevrimdışı

caner22 

Aktif Üye
17 Eyl 2018
73
:cay
Ekran-Alintisi68d456931d2de171.jpg

B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
909
44
Desteğine, Desteğinize sonsuz teşekkürler dostlar.

Çok yoğun geçiyor günler, oturup kritiğini dahi yapamadık fakat oldukça keyifli bir yayın, iki ailenin tanışması gibi oldu.
canli yayin saatini kacirmisim macin tekrarini izliyordum henüz bitiremedim
bu tarz canli yayinlari önceden planlayip soru listesi ve buna karsilik cevaplari hazirlarsaniz daha iyi olabilir anladigim kadariyla bu tarz bir ön hazirlik mevcut degildi.
konu teknolojik oldugu icin herkesin bu konularda bilgisi yok bunun bilinciyle sorulara mümkün oldugu kadar basit ve anlasilabilir cevaplar vermeye calisiyorsun ama basitlestirmek dogal olarak zor oluyor kelime secimleri vs konusunda öylemi desem böylemi desem daha anlasilir diye kendi icinde celiskide kaliyorsun gibi geldi
sorular daha önce belirlenirse cevaplari az cok önceden sadelestirip bilale anlatir gibi anlatabilir daha rahat yayin yapabilirsiniz
bu arada fincan cok güzelmis :cak

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
canli yayin saatini kacirmisim macin tekrarini izliyordum henüz bitiremedim
bu tarz canli yayinlari önceden planlayip soru listesi ve buna karsilik cevaplari hazirlarsaniz daha iyi olabilir anladigim kadariyla bu tarz bir ön hazirlik mevcut degildi.
konu teknolojik oldugu icin herkesin bu konularda bilgisi yok bunun bilinciyle sorulara mümkün oldugu kadar basit ve anlasilabilir cevaplar vermeye calisiyorsun ama basitlestirmek dogal olarak zor oluyor kelime secimleri vs konusunda öylemi desem böylemi desem daha anlasilir diye kendi icinde celiskide kaliyorsun gibi geldi
sorular daha önce belirlenirse cevaplari az cok önceden sadelestirip bilale anlatir gibi anlatabilir daha rahat yayin yapabilirsiniz
bu arada fincan cok güzelmis :cak
O fincan her yayınımda benimledir. Fincandaki ise hayatım boyunca yolunu yolum bellediğim, gönlümün sahibidir ?

Eleştirileri haklı buluyorum. Yayın sonrası ben de izledim, bir çok cevap gereksiz çok uzun olmuş.

Sorun şu ki hayatımda hiç ön hazırlık yapmadım ben. Yıllarca sınavlara girdim, okul bitirdim ancak sınav öncesi de hiç çalışmadım vs. Sorun şu ki bunun bana zararı olmasa da bu yayınlarda katılımcıları sıkabiliyor.

Bilgi dağarcığım geniş olsa da aynen belirttiğiniz gibi ''Bunu nasıl basit anlatsam'' kısmında mevzu gereksiz uzuyor, Hatta ben bu kadar anlatınca, Sorulan her soruya cevap verince birisi ''Arkada ekran var oradan okuyor'' demiş çok güldüm, Arkadaşımız bu kadar şeyi biliyor olmama ihtimal veremedi sanırım :kiskis

Çok güzel analiz etmişsiniz açık ve net. :ok

B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
909
44
O fincan her yayınımda benimledir. Fincandaki ise hayatım boyunca yolunu yolum bellediğim, gönlümün sahibidir ?

Eleştirileri haklı buluyorum. Yayın sonrası ben de izledim, bir çok cevap gereksiz çok uzun olmuş.

Sorun şu ki hayatımda hiç ön hazırlık yapmadım ben. Yıllarca sınavlara girdim, okul bitirdim ancak sınav öncesi de hiç çalışmadım vs. Sorun şu ki bunun bana zararı olmasa da bu yayınlarda katılımcıları sıkabiliyor.

Bilgi dağarcığım geniş olsa da aynen belirttiğiniz gibi ''Bunu nasıl basit anlatsam'' kısmında mevzu gereksiz uzuyor, Hatta ben bu kadar anlatınca, Sorulan her soruya cevap verince birisi ''Arkada ekran var oradan okuyor'' demiş çok güldüm, Arkadaşımız bu kadar şeyi biliyor olmama ihtimal veremedi sanırım :kiskis

Çok güzel analiz etmişsiniz açık ve net. :ok
CDI sendromu o kendimden bildigim icin teshisi koydum hemen :haha

cok düsünceli insan acilimi. soru gelince tam ve dogru bilgi vermeye calisip isin icinde kaybolmakla sonuclaniyor
benim tv icin sözde tv inceleme konusu vardi burda bi yerlerde tv yi aldigimda anlatayimda almayi düsünenler faydalansin diye basladim arabaya sigarmi diye ölcü verip cizim yapmadan tuttum........ sonra biraktim:haha1
Sota Sota saolsun sonrasi gelmedi cünkü mesaji düzenleyemiyorum yoksa bi kitap cikartirdim ben ordan :haha

Geri
Üst Alt