ABD ye gönderdiğimiz yardımlar terör örgütüne gidiyor

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Uzun uzun sizinle tartismaya niyetim yok!

SIZ HAKLISINIZ!!!!! Anladiniz mi! HAKLISINIZ!

Neden tartışmayalım? İlla ben haklı çıkmak zorunda değilim, Belki haksızım neden vazgeçen taraf olasınız ki?
Belki yanlışım, sizin sayenizde doğrusunu öğrenirim buna hiç itirazım yok ama bu iş birbirimize TERÖRİST demekle çözülecek bir iş değil.
Siz bana TERÖRİST dediğiniz sürece, Siz bana böyle davrandığınız sürece ben de size BAĞNAZ YOBAZ DİN SÖMÜRÜCÜSÜ İKTİDAR YALAKASI (Teşbihtir, sözüm meclisten dışarı) derim o zaman insanlığımızı yitiririz. İster AKP destekleyin ister MHP ister HDP bu beni ilgilendirmiyor.

Buraya HDP lisi gelir ona da deriz ki ''Kardeşim siz bu ülkenin meclisinin bir parçasısınız ama terörist destekçisisiniz, eylemleriniz de söylemleriniz de bu''

AKP sevmenizde sorun yok, yanlışa YANLIş diyememeniz temel sorun.

''Bu nasıl demokrasi'' diyorsunuz ve Mecliste sizin partiniz tarafından yer verilmiş olan partiye TERÖRİST diyorsunuz, ben de diyorum ki abi bu adamlar terörirst ise neden meclisimizdeler, kapatılsın o halde''

Yani bunları tartışamayacakmıyız?

Bu akıl içeren soruları sorunca neden terörist oluyoruz sizin gözünüzde?

Sen Fatih Portakalı sevmiyorsun, ben de Fatih Tezcan'ı sevmiyor hatta nefret ediyorum.

Fatih Portakalın yeri yurdu belli, canınız istedimi kıytırık mavralar ile dava açıyorsunuz, Fatih Tezcan nerede? Bu devletin gücü yetmiyor mu bu şeref yoksununu bulmaya yoksa zaten istedikleri mi bu?

Şimdi bu soruları sordum, Ben teröristmiyim cevap verebilirmisin rica etsem.

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,116
@ EXcomZkko EXcomZkko

Bu Forumda sizin gibi düsünmeyenlerin yeri var mi yok mu?
Cevap verin,
Yok ise ayriliyorum!
Yeter artik!

Demokrasi anlayisi bu mu? Devamli Iktidara karsi gelecez, her hatasini parmakla gösterip lanetlecez!
Devletin yaptiklarini görmeyecez!

Ben Ikitidari savunmuyorum!

Benim bildigim Demokrasi anlayisi bu degil burada bazilarin yaptiiklarina türkiye'de faşizm derler!

Benim düsüncem:

Ben kac kere tekrarlasam da anlamiyorsunuz, sevmiyorum CHP,HDP ve PKK yi, sevmiyorum Fatih Portkali ve Fox TV yi!

Bunlar Türkiyeyi Bölüyor birlestirmiyor. Ayni zamanda da evimde AKP Bayragi tutmuyorum! Ve Damat Feritle tanismiyorum.

Allah emanet olun

Ramazan da Ramazan'in ne anlamina geldigini bilmediginizi düsünüyorum!

Hocam konuyu başka tarafa çektiniz yine. Muhalefet partileri veya birtakım kanalları sevip sevmemekle konunun ilgisi yok ki. Sevin ya da sevmeyin, size kalmış bir şey. Konu bu değil. İktidarın yaptığı yanlışları söyleyince PKK'lı olmazsınız, aksine bu ülkeye iyilik yapmış olursunuz. İktidarı savunmuyorum demek; sesimi çıkarmayarak yaptıklarını onaylıyorum demektir.

Ben ne olursa olsun gitmenizi istemem. Saygıyı koruduğumuz müddetçe birilerini halka açık yerlerden kovmak kimsenin haddine değil.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
52
Beyler olayı kişiselleştirmeyelim. Ben en azılı hükümet destekçilerinin dahi bir noktadan sonra bir şeyleri görebileceğine dair umudumu koruyorum. (Tabi bu işi para için yapan asosyal yıkık trolleri ayrı tutayım)
Bu mesajından sonra ilgili tarafın yazdıklarına bakmanı rica ediyorum, ümit var mı?
Bu sebepledir ki, bu kütle ile ben muhabbeti kestim hiç ümidim de kalmadı... Biz diyoruz Çanakkale boğazı, onlar diyor yandı bilmem neremin ağzı...

Bir de sıkıştılar mı, Allah din peygambere sarılmıyorlar mı tam şenlik... Bak biz Ramazan'ı anlamıyor muşuz?

5 yıldızlı otellerde iftar sofrası kuranlar çok iyi anlıyorsa benim ramazanım hatta benim dinim o değil.

Stone kardeş bak yine konu dışı oldu... Gusura neyin galma gari.

* * *

Konuya dönecek olursak, bu yardıma yanlış diyebilen herkese saygım var, yanlış dememek için dokuz dolap çevirenlere ise uzağım çok şükür.

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,116
Bu mesajından sonra ilgili tarafın yazdıklarına bakmanı rica ediyorum, ümit var mı?
Bu sebepledir ki, bu kütle ile ben muhabbeti kestim hiç ümidim de kalmadı... Biz diyoruz Çanakkale boğazı, onlar diyor yandı bilmem neremin ağzı...

Bir de sıkıştılar mı, Allah din peygambere sarılmıyorlar mı tam şenlik... Bak biz Ramazan'ı anlamıyor muşuz?

5 yıldızlı otellerde iftar sofrası kuranlar çok iyi anlıyorsa benim ramazanım hatta benim dinim o değil.

Stone kardeş bak yine konu dışı oldu... Gusura neyin galma gari.

* * *

Konuya dönecek olursak, bu yardıma yanlış diyebilen herkese saygım var, yanlış dememek için dokuz dolap çevirenlere ise uzağım çok şükür.

Ben de biliyorum çaresizce çırpınmaktan başka bir şey yapmayacaklarını. Ama bu söylemler azıcık bile ümit varsa onu da yok ediyor. Zaten aktroller gece gündüz beyinlerini yıkayıp bize karşı kinle nefretle dolduruyor bunları. Yine sorumlu davranan biz olup, bari yangına benzinle gitmeyelim fikrindeyim. Bu ülkenin kurtuluşu yine bizim elimizden olacak.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
52
Bu ülkenin kurtuluşu yine bizim elimizden olacak.
orası muhakkak ama tahammül sınırları aşıldı bende... Karşı tarafa, hoşgörü, tahammül, saygı gibi şeyleri gösterdikçe "hayın" dedikleri için, artık yağmurlu havada su yok...

Beğenmediğine, hayın diyenler, yarın ilk fırsatta adam asmaya kalkar, muhafazan Allah.

Son düzenleme:
gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,777
hem nalıncı keseri gibi sadece kendine yontan, hem de işine geldiği zaman "demokrasi" diyen bir siyasi görüşün zerre inandırıcılığı yoktur. işbu hale gelen memleketin durumu ortadayken, halen daha iktidar partisine güzelleme yapmaya çalışan birine-birilerine , hiç bir şart altında akıl ve mantık yolu ile insanlık yararını anlatamazsınız. yani, vazgeçin bu sevdadan. şu an itibarı ile, akp propagandası yapan birinin akli muvazenesini tartışmam bile.

Geri
Üst Alt