Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Uzun uzun sizinle tartismaya niyetim yok!
SIZ HAKLISINIZ!!!!! Anladiniz mi! HAKLISINIZ!
Neden tartışmayalım? İlla ben haklı çıkmak zorunda değilim, Belki haksızım neden vazgeçen taraf olasınız ki?
Belki yanlışım, sizin sayenizde doğrusunu öğrenirim buna hiç itirazım yok ama bu iş birbirimize TERÖRİST demekle çözülecek bir iş değil.
Siz bana TERÖRİST dediğiniz sürece, Siz bana böyle davrandığınız sürece ben de size BAĞNAZ YOBAZ DİN SÖMÜRÜCÜSÜ İKTİDAR YALAKASI (Teşbihtir, sözüm meclisten dışarı) derim o zaman insanlığımızı yitiririz. İster AKP destekleyin ister MHP ister HDP bu beni ilgilendirmiyor.
Buraya HDP lisi gelir ona da deriz ki ''Kardeşim siz bu ülkenin meclisinin bir parçasısınız ama terörist destekçisisiniz, eylemleriniz de söylemleriniz de bu''
AKP sevmenizde sorun yok, yanlışa YANLIş diyememeniz temel sorun.
''Bu nasıl demokrasi'' diyorsunuz ve Mecliste sizin partiniz tarafından yer verilmiş olan partiye TERÖRİST diyorsunuz, ben de diyorum ki abi bu adamlar terörirst ise neden meclisimizdeler, kapatılsın o halde''
Yani bunları tartışamayacakmıyız?
Bu akıl içeren soruları sorunca neden terörist oluyoruz sizin gözünüzde?
Sen Fatih Portakalı sevmiyorsun, ben de Fatih Tezcan'ı sevmiyor hatta nefret ediyorum.
Fatih Portakalın yeri yurdu belli, canınız istedimi kıytırık mavralar ile dava açıyorsunuz, Fatih Tezcan nerede? Bu devletin gücü yetmiyor mu bu şeref yoksununu bulmaya yoksa zaten istedikleri mi bu?
Şimdi bu soruları sordum, Ben teröristmiyim cevap verebilirmisin rica etsem.