ABD ye gönderdiğimiz yardımlar terör örgütüne gidiyor

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,323
ABD ye verdiğimiz yardımlar terör örgütü pkk/pyd ye gidiyor.

abd_16_9_1588402668.jpg

Tamam anladık ABD süper güç , aramızı iyi tutmak gerekiyor ama varsın aramız iyi olmasın , yaptıkları şerefsizlikler bir değil , iki değil. terör örgütü gibi bir teröristi bile elinde olmasına rağmez bize vermiyor , vermeyi geçtim adam normal vatandaş gibi yaşıyor ABD de , yani suçlu bile değil.

Bu ABD daha ne yapmalı bize acaba ? pkk/pyd yi destekliyor , terör örgütü şerefsizini destekliyor , biz bunlara yardım gönderiyoruz , bu kadar ayağa düşürmeyin artık bu milleti yaa

stone Çevrimdışı

stone

Aktif Üye
14 Eki 2019
269
Amerika'nin yaptigini Türkiyede yasiyanlar da yapiyor.

Örnek vereyim:

Bozkurt ve Osman Öztürk, kendileri bu siteyi yönetiyor.
Iceriginde MC EU (terör örgütünun Kanali yer aliyor)

ve diger Sitelerde MC EU Reklami yapiyorlar.

blank.gif

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Amerika'nin yaptigini Türkiyede yasiyanlar da yapiyor.

Örnek vereyim:

Bozkurt ve Osman Öztürk, kendileri bu siteyi yönetiyor.
Iceriginde MC EU (terör örgütünun Kanali yer aliyor)

ve diger Sitelerde MC EU Reklami yapiyorlar.

blank.gif

Nedir bu MC EU ? :alala

(Google da arama yapmak istemedim gereksiz hit almasınlar sakıncalı bir durum ise. )

stone Çevrimdışı

stone

Aktif Üye
14 Eki 2019
269
Türkiye'deki televizyon ve radyoları kapatılan Fetullahçı Terör Örgütü (terör örgütü), Avrupa'daki bir uydu üzerinden yaptığı televizyon yayınıyla propagandasını sürdürüyor.
Türkiye'de propaganda yapma imkanı bulamayan , televizyon ve radyo yayınları için yönünü Almanya'ya çevirdi. Mobility Channel adıyla daha önce otomobil yayınları yapan bir kanalı satın alan ve MC kısaltmasını kullanan örgüt, Merih Channel olarak yeniden isimlendirdiği kanalla propagandasını devam ettiriyor.

kaynak:

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
İşte vizyon, işte stratejik derinlik, işte Osmanlı ruhu bu!

En son bu çok üst düzey zekayı Esad'ı devirmek için isyancıları silahlandırıp, sonunda Suriye'nin yarısının PKK'nın eline düşmesine sebep olduklarında görmüştük. Ha bir de Süleyman Şah Türbesi'ni havaya uçurup, resmi toprağımızı teröristlere bırakıp kaçmışlardı, o da etkileyiciydi.

stone Çevrimdışı

stone

Aktif Üye
14 Eki 2019
269
Türkiye Topraklar icinde yeterince PKK ya destek veren hainler vardir.

Siyasi Partiler, Gazeteler, Yazarlar, Sunucular ..... Saymakla bitmez.

Sonunda Askerimizi vuran hatta el kaldiran Haindir!

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
Türkiye Topraklar icinde yeterince PKK ya destek veren hainler vardir.

Siyasi Partiler, Gazeteler, Yazarlar, Sunucular ..... Saymakla bitmez.

Sonunda Askerimizi vuran hatta el kaldiran Haindir!
yine konuyu başka yöne saptırma mı yapıyorsunuz hocam? abd'ye "yardım" eden bizim hükümet, yapılan "yardım"ların terör örgütüne gitmesi. konu bu. yoksa fetoya düzülen övgüler halen arşivlerde kabak gibi. kimlerin övgüler düzdüğünü, özledik gel, dediğini falan cümle alem biliyor.

stone Çevrimdışı

stone

Aktif Üye
14 Eki 2019
269
Amerika ya evet yardim etti ve eder, simdi PKK ya gitti de, bunlara hizmet edenler Türkiyeden yayin yapiyor istediklerini söylüyor.
Ve Halk'imizi kandiriyor bunlar baska mi? Kesinlikle hayir!

Amerikanin yaptigini bizim Halkimiz icinde yeterince Insan yapiyor. Ayni yazdiginiz gibi terör örgütü! terör örgütü herkese Corona Virüsu gibi yerlesti.

Ben bu Konuda ne Amerikayi, ne Iktidari, nede muhalefet Partileri savunurum, bunlari savunmak bana düsmez.

Benim yazdigim Askerimizi vuran hatta el kaldiran Haindir!

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
Amerika ya evet yardim etti ve eder, simdi PKK ya gitti de, bunlara hizmet edenler Türkiyeden yayin yapiyor istediklerini söylüyor.
Ve Halk'imizi kandiriyor bunlar baska mi? Kesinlikle hayir!

Amerikanin yaptigini bizim Halkimiz icinde yeterince Insan yapiyor. Ayni yazdiginiz gibi terör örgütü! terör örgütü herkese Corona Virüsu gibi yerlesti.

Ben bu Konuda ne Amerikayi, ne Iktidari, nede muhalefet Partileri savunurum, bunlari savunmak bana düsmez.

Benim yazdigim Askerimizi vuran hatta el kaldiran Haindir!
terör örgütü bize hiç yerleşmedi çok şükür. yerleşenleri ise ciddiye dahi almamayı biliyoruz. sümüklü terör örgütü mendillerini afedersiniz dilleriyle yalayanları dahi duyduk. biz "fettullahçılar devleti ele geçiriyor" dedikçe" sizi vatan hainleri, alnı secdede hiç kimse vatana ihanet etmez" diyenleri de unutamıyoruz. kısaca, vatan biziz ve vatan hainlerini de çok yakinen tanıyoruz çok şükür.

stone Çevrimdışı

stone

Aktif Üye
14 Eki 2019
269
Nedir bu MC EU ? :alala

(Google da arama yapmak istemedim gereksiz hit almasınlar sakıncalı bir durum ise. )
terör örgütü bize hiç yerleşmedi çok şükür. yerleşenleri ise ciddiye dahi almamayı biliyoruz. sümüklü terör örgütü mendillerini afedersiniz dilleriyle yalayanları dahi duyduk. biz "fettullahçılar devleti ele geçiriyor" dedikçe" sizi vatan hainleri, alnı secdede hiç kimse vatana ihanet etmez" diyenleri de unutamıyoruz. kısaca, vatan biziz ve vatan hainlerini de çok yakinen tanıyoruz çok şükür.

Allah sizi o zaman korudu ? Uzak dursun lanet olsun.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Valla içine terör örgütücülük yerleşen ve kazığı yiyip acısını unutamayanların derdi bu.
Çok şükür tarihin hiç bir döneminde bizim derdimiz olmadı. 1980 lerden beri bunların şerefsiz, vatan haini, paralel yapı, din sömürücüsü olduğunu söyleyen tarafta olmamız nedeniyle bizim karnımız ağrımıyor, karnı ağrıyanlar da kendisini fazla belli ediyor hani uyarayım yani :kiskis
Ayrıca bu ülkede terör örgütüden daha tehlikeli oluşumlar var da görmek isteyen yok!

Merak ediyorum, 5 yıl sonra ''Bu lanet olası pelikancılar bla bla bla'' diyecekmi bu güruh?
Veya ''Vay namsussuz ensarcılar'' diyecekler mi,?

Hayır yani biz bu günden söylüyoruz da, tarihe not düşülsün :kas

Geri
Üst Alt