EXcomZkko
Süper Üye
- 13 Nis 2018
- 1,116
Amerika ya evet yardim etti ve eder, simdi PKK ya gitti de, bunlara hizmet edenler Türkiyeden yayin yapiyor istediklerini söylüyor.
Ve Halk'imizi kandiriyor bunlar baska mi? Kesinlikle hayir!
Amerikanin yaptigini bizim Halkimiz icinde yeterince Insan yapiyor. Ayni yazdiginiz gibi terör örgütü! terör örgütü herkese Corona Virüsu gibi yerlesti.
Ben bu Konuda ne Amerikayi, ne Iktidari, nede muhalefet Partileri savunurum, bunlari savunmak bana düsmez.
Benim yazdigim Askerimizi vuran hatta el kaldiran Haindir!
Valla hocam yanlış anlamayın ama, iş iktidara gelince neden suspus oluyorsunuz? Bu iktidar değil mi orduya, yargıya, polis teşkilatına, hatta meclise terör örgütü militanlarını dolduran? Ya da bu iktidar değil mi koskoca Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na "aptallık etme" diye sokak ağzından hallice hakaretlerle dolu bir mektup alıp kuyruğunu kıstırıp oturan? Şimdi de dost ülke ayağına süper güç Amerika'ya yardım gönderdiler, durum yine ortada?
Hadi muhalefet ne dese terörist ya da terör örgütücü diye zırlayıp kulak tıkıyorlar, ona alıştık. Ama asıl sizin sesinizi çıkarmanız lazım ki; bu adamlar akıllarını başlarına toplayıp, bu ülkenin itibarını daha fazla yerlerde sürünmesinler.