ABD ye gönderdiğimiz yardımlar terör örgütüne gidiyor

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,116
Amerika ya evet yardim etti ve eder, simdi PKK ya gitti de, bunlara hizmet edenler Türkiyeden yayin yapiyor istediklerini söylüyor.
Ve Halk'imizi kandiriyor bunlar baska mi? Kesinlikle hayir!

Amerikanin yaptigini bizim Halkimiz icinde yeterince Insan yapiyor. Ayni yazdiginiz gibi terör örgütü! terör örgütü herkese Corona Virüsu gibi yerlesti.

Ben bu Konuda ne Amerikayi, ne Iktidari, nede muhalefet Partileri savunurum, bunlari savunmak bana düsmez.

Benim yazdigim Askerimizi vuran hatta el kaldiran Haindir!

Valla hocam yanlış anlamayın ama, iş iktidara gelince neden suspus oluyorsunuz? Bu iktidar değil mi orduya, yargıya, polis teşkilatına, hatta meclise terör örgütü militanlarını dolduran? Ya da bu iktidar değil mi koskoca Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na "aptallık etme" diye sokak ağzından hallice hakaretlerle dolu bir mektup alıp kuyruğunu kıstırıp oturan? Şimdi de dost ülke ayağına süper güç Amerika'ya yardım gönderdiler, durum yine ortada?

Hadi muhalefet ne dese terörist ya da terör örgütücü diye zırlayıp kulak tıkıyorlar, ona alıştık. Ama asıl sizin sesinizi çıkarmanız lazım ki; bu adamlar akıllarını başlarına toplayıp, bu ülkenin itibarını daha fazla yerlerde sürünmesinler.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
52
N95 maskeyi üretici ülkeden parayla satın al, amacı nedir belli olmayan şekilde geri üreticisi ülkeye hibe et, onlar da senin düşmanına versin...

Bilal'e anlatır gibi anlatılan şeyi görmeyip, konuyu ilgisi olmayan yere çekenlere inat her mecrada yapılan yanlışlara "yanlış" demeye devam edeceğiz...

* * *

En küçük şeyde "konuyla ilgili değil" diyebilen stone stone kardeş ülke içinde terörist yandaşı veya terörist arıyorsan eğer öncelikle damat Ferit'in okuduğu okullara bak, tarım bakanının kardeşine bak, uşak valisinin eşine bak, Mehmet Metiner gibilerin geçmişine bak hatta ve hatta "çok özledim" diyene bak ama bu foruma bakma, buradan hain çıkmaz... ?

stone Çevrimdışı

stone

Aktif Üye
14 Eki 2019
269
@ EXcomZkko EXcomZkko

Bu Forumda sizin gibi düsünmeyenlerin yeri var mi yok mu?
Cevap verin,
Yok ise ayriliyorum!
Yeter artik!

Demokrasi anlayisi bu mu? Devamli Iktidara karsi gelecez, her hatasini parmakla gösterip lanetlecez!
Devletin yaptiklarini görmeyecez!

Ben Ikitidari savunmuyorum!

Benim bildigim Demokrasi anlayisi bu degil burada bazilarin yaptiiklarina türkiye'de faşizm derler!

Benim düsüncem:

Ben kac kere tekrarlasam da anlamiyorsunuz, sevmiyorum CHP,HDP ve PKK yi, sevmiyorum Fatih Portkali ve Fox TV yi!

Bunlar Türkiyeyi Bölüyor birlestirmiyor. Ayni zamanda da evimde AKP Bayragi tutmuyorum! Ve Damat Feritle tanismiyorum.

Allah emanet olun

Ramazan da Ramazan'in ne anlamina geldigini bilmediginizi düsünüyorum!

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,102
42
Abd Avrupa Rusya Çin Japonya Vs şu anda yardım kime gidiyorsa tamamen karşıyım

İnsanlar eczane de halen daha maske bulamazken bu yapılan kul hakkı sayılır sen kendi devletinin vatandaşının rızkını gevura hibe ediyorsun varmı böyle bişey ya

Yada satıyorlar bunları nakliyesini askeri uçaklar yapıyor herşey beklenir bunlardan

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Cevap verin,
Yok ise ayriliyorum!
Yeter artik!

Demokrasi anlayisi bu mu? Devamli Iktidara karsi gelecez, her hatasini parmakla gösterip lanetlecez!

Benim bildigim Demokrasi anlayisi bu degil burada bazilarin yaptiiklarina türkiye'de faşizm derler!

Benim düsüncem:

Ben kac kere tekrarlasam da anlamiyorsunuz, sevmiyorum CHP,HDP ve PKK yi, sevmiyorum Fatih Portkali ve Fox TV yi!

Bunlar Türkiyeyi Bölüyor birlestirmiyor. Ayni zamanda da evimde AKP Bayragi tutmuyorum! Ve Damat Feritle tanismiyorum.

Allah emanet olun

E ben de AKP yi sevmiyorum ama her fırsatta kendi hatalarından dolayı oluşan bir terör örgütü nedeniyle sürekli konuları başka yere çekmiyorum.

Bazı somut veriler için profesör olmaya gerek yok hocam, konu belli, ''Vatandaş burada para ile dahi satın alamazken neden Amerikaya maske gönderiyoruz.?''

Sizden gelen cevap ise terör örgütü terör örgütü terör örgütü

Konudan sapıyor sonra cevaplar ağır gelince kızıyorsunuz.

Bize her fırsatta TERÖRİSTSİNİZ yaftası yapıştıran, imada bulunan siz, ama küsüp giden yine siz oluyorsunuz nasıl oluyor bu iş_?

Eeee, Nerede demokrasi?

Durun siszin gibi bir betimleme yapayım ben de

AKPKK yı sevmiyorum

Nagehan Alçı, Fatih Tezcan gibi aşşağılık oluşumlardan nefret ediyorum

Atatürk ilke ve inkılaplarına saldırıda bulunan, Saldırıda bulunanları görmezden gelen iktidarı kabul etmiyorum.

RTE için hakaret davası sayıları milyonlara uzanırken ATATÜRK için ağzına her geleni söyleyen Fatih Tezcan Aylardı elini kolunu sallaya sallaya dolanıyor.
Askerime uzanan eller kırılsın derken Nagehan Alçı denen ''Askerin karısı takvim yapraklarına soyunsun'' diyen şeref yoksununa bir çift laf edemiyorsunuz.

her fırsatta CHP yi PKK ile yan yana anacağınıza AKP nin PKK ya bu ülkede yasal bir statü zemini oluşturduğuna nedense hiç değinmiyorsunuz.

Bu gün TERÖRİST dediğiniz YPG yi daha dün lahmacun ısmarlayarak bu ülkeden uğurladığınızı hiç bir yerde yazmıyorsunuz.

Demokrasi istiyorsanız demokratik davranacaksınız ki aynı karşılığı alabilesiniz..

Son düzenleme:
gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,777
@ EXcomZkko EXcomZkko

Cevap verin,
Yok ise ayriliyorum!
Yeter artik!

Benim düsüncem:

Allah emanet olun

"
Devletin yaptiklarini görmeyecez! "

iktidar-devlet karmaşası yaşıyorsunuz hocam. akp'nin bir tane demokratik iyi bir kararını yazarsanız ben susacağım.

stone Çevrimdışı

stone

Aktif Üye
14 Eki 2019
269
Vallahi onu bunu bilmem, Bizim fanatik Tayyipçi Gülsüm deyzemiz dahi daha iki saat önce bahçede isyan ediyordu maske meselesine :kiskis

70 yaşında kadın, Tayyip bey ''öl'' dese ölecek kadın ama bir baktım aşağıdan sesler geliyor, balkona çıktım ki deyzem yan binadaki komşu ile sohbet ederken isyan bayraklarını açmış ''Bizim maskelerimizi ne diye gönderiyorlar böyle saçmalık mı olur?'' diyordu. :kop

70 yaşında köylü deyzem anlıyor, bu cenah anlamıyor anlamıyor anlamıyorduuu (Nihat hatipoğlu repliği içerir) :kiskis

Yani deyzem bile bireysel olarak konuya dahil olmuş ne diyeyim artık :)

E ben de AKP yi sevmiyorum ama her fırsatta kendi hatalarından dolayı oluşan bir terör örgütü nedeniyle sürekli konuları başka yere çekmiyorum.

Bazı somut veriler için profesör olmaya gerek yok hocam, konu belli, ''Vatandaş burada para ile dahi satın alamazken neden Amerikaya maske gönderiyoruz.?''

Sizden gelen cevap ise terör örgütü terör örgütü terör örgütü

Konudan sapıyor sonra cevaplar ağır gelince kızıyorsunuz.

Bize her fırsatta TERÖRİSTSİNİZ yaftası yapıştıran, imada bulunan siz, ama küsüp giden yine siz oluyorsunuz nasıl oluyor bu iş_?

Eeee, Nerede demokrasi?

Uzun uzun sizinle tartismaya niyetim yok!

SIZ HAKLISINIZ!!!!! Anladiniz mi! HAKLISINIZ!

stone Çevrimdışı

stone

Aktif Üye
14 Eki 2019
269
"
Devletin yaptiklarini görmeyecez! "

iktidar-devlet karmaşası yaşıyorsunuz hocam. akp'nin bir tane demokratik iyi bir kararını yazarsanız ben susacağım.

AKP hükümeti devraldığından beri 14 kilise ve bir sinagog restore edildi

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kurduğu muhafazakar AKP döneminde 14 Hıristiyan kilisesi ve bir Yahudi sinagogu restore edildi.

sankt.stephan.eisenkirche.kirche.istanbul.erdogan.orthodox.nex24.pixa_-1-1024x632.png

Bu Demokrasi olmayan bir Ülkede olur mu?

Kaynak:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kurduğu muhafazakar AKP döneminde 14 Hıristiyan kilisesi ve bir Yahudi sinagogu restore edildi.

sankt.stephan.eisenkirche.kirche.istanbul.erdogan.orthodox.nex24.pixa_-1-1024x632.png

Kaynak:
Hocam maskeler nerede maskeler?

Maskeler neden Amerikaya gönderildi cevap lütfen.

Para ile satış yasak, bedava dağıtım sıkıntılı, gelen adı maske olan şeyler bildiğin bez, parayla alamıyorsun, yok ise markete giremiyorsun, girersen ceza yiyorsun.

Buna paralel N95 alıp Amerikaya gönderiyorsun.

Soru belli

Neden?

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,777

Kaynak:
???? demokrasi? ibadethanelerin tadilatı, vb.??? sizin çok muazzam bir demokrasi anlayışınız var. gerçi ben anti-demokratik yüzlerce örnek verirsem, silivri'nin soğuğuna katlanmam gerekir. anlayabildiniz mi demokrasi tam olarak nedir?

Geri
Üst Alt