Eee, ben linux user'im amaDovland menager direk indiriyor tekrar denedim.
Belki brave kısıtlıyordur ,diğerlerini de kaldırdım hep sadece brave var ,ama adrese yapıştırıp indirdim,hatta bir kaç deneme yaptım 
Eee, ben linux user'im amaDovland menager direk indiriyor tekrar denedim.
Belki brave kısıtlıyordur ,diğerlerini de kaldırdım hep sadece brave var ,ama adrese yapıştırıp indirdim,hatta bir kaç deneme yaptım 
Yok inmedi maalesef önceki indirdiğim (adres çubuğuna yazarak)Bu şekilde iniyormu bi bakın
Moderatör mesajı: Ana mesajda düzenlenmiş linkler bulunduğu için diğer linkler kaldırılmıştır.
Apk' lar... Neyse üzerime vazife değil.Yok inmedi maalesef önceki indirdiğim (adres çubuğuna yazarak)
![]()

Dosya tc de silinir ,foruma yüklenmeli sankiApk' lar... Neyse üzerime vazife değil.
Sayın Emmi. İlk mesajdaki linklere direkt tıklayıp bir dener misiniz? O da olmazsa tamamını dosya.tc' ye yükleyeyim mi?
Apk turkvod için yarın bacanağa vereceğim ,köyde uğraşmak istemedim 
O kısmını SAYIN BAŞKAN @Sota ' ya iletiriz.Dosya tc de silinir ,foruma yüklenmeli sankiApk turkvod için yarın bacanağa vereceğim ,köyde uğraşmak istemedim
![]()
Saygılar...
Bende inmiyor maalesef o da , "redirecting" te kalıyor ,ama ben bravede indiremiyorsam linux ve brave kullanıcılar da indiremeyecektir sanırım,gerçi ben yolunu bulup indirdim sevgili munibModeratör mesajı: Ana mesajda düzenlenmiş linkler bulunduğu için diğer linkler kaldırılmıştır.

Lahavleeee , beni sevmedi yazılım herhalde . Yok ,tık yok iyi mi, linke gitmiyor bile9 zuncu mesajdaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bide burdan deneyin
![]()

Elinize sağlık. Çok güzel oldu. Size sağlıklı, huzurlu, mutlu uykular dileriz.Tamam yüklüyorum
![]()
sayın modorötör başlıktaki bu olacak
RockChip_FactoryTool_v1.60 veya 1.64
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
veyaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Evet tamamdır şimdiElinize sağlık. Çok güzel oldu. Size sağlıklı, huzurlu, mutlu uykular dileriz.
Sayın @teraspy Emmi linkler tamamsa ben temizliğe geçeceğim.![]()
Evet tamamdır şimdi
![]()