Kılavuz A5X MAX+ Android BOX' ı olanlara müjde! Oreo 9.0 Yazılımı ile Cihazları Tekrar Kullanın!

Dovland menager direk indiriyor tekrar denedim.
Eee, ben linux user'im ama :alala Belki brave kısıtlıyordur ,diğerlerini de kaldırdım hep sadece brave var ,ama adrese yapıştırıp indirdim,hatta bir kaç deneme yaptım :ok

Bu şekilde iniyormu bi bakın
Moderatör mesajı: Ana mesajda düzenlenmiş linkler bulunduğu için diğer linkler kaldırılmıştır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu şekilde iniyormu bi bakın
Moderatör mesajı: Ana mesajda düzenlenmiş linkler bulunduğu için diğer linkler kaldırılmıştır.
Yok inmedi maalesef önceki indirdiğim (adres çubuğuna yazarak)

byalo-4858b17cedf5099e07d.png

Yok inmedi maalesef önceki indirdiğim (adres çubuğuna yazarak)

byalo-4858b17cedf5099e07d.png
Apk' lar... Neyse üzerime vazife değil. :D

Sayın Emmi. İlk mesajdaki linklere direkt tıklayıp bir dener misiniz? O da olmazsa tamamını dosya.tc' ye yükleyeyim mi?

Apk' lar... Neyse üzerime vazife değil. :)

Sayın Emmi. İlk mesajdaki linklere direkt tıklayıp bir dener misiniz? O da olmazsa tamamını dosya.tc' ye yükleyeyim mi?
Dosya tc de silinir ,foruma yüklenmeli sanki :alala Apk turkvod için yarın bacanağa vereceğim ,köyde uğraşmak istemedim :ok

Bende inmiyor maalesef o da , "redirecting" te kalıyor ,ama ben bravede indiremiyorsam linux ve brave kullanıcılar da indiremeyecektir sanırım,gerçi ben yolunu bulup indirdim sevgili munib :ok

Son düzenleme:
Tamam yüklüyorum

Ekran-Alintisi2414960ca436762b4.png

sayın modorötör başlıktaki bu olacak
RockChip_FactoryTool_v1.60 veya 1.64

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

veya

Elinize sağlık. Çok güzel oldu. Size sağlıklı, huzurlu, mutlu uykular dileriz.

Sayın @teraspy Emmi linkler tamamsa ben temizliğe geçeceğim. :ok

Geri
Üst Alt