teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,218
- 65
Eee, ben linux user'im amaDovland menager direk indiriyor tekrar denedim.

Eee, ben linux user'im amaDovland menager direk indiriyor tekrar denedim.
Yok inmedi maalesef önceki indirdiğim (adres çubuğuna yazarak)Bu şekilde iniyormu bi bakın
Moderatör mesajı: Ana mesajda düzenlenmiş linkler bulunduğu için diğer linkler kaldırılmıştır.
Apk' lar... Neyse üzerime vazife değil.Yok inmedi maalesef önceki indirdiğim (adres çubuğuna yazarak)
![]()
Dosya tc de silinir ,foruma yüklenmeli sankiApk' lar... Neyse üzerime vazife değil.
Sayın Emmi. İlk mesajdaki linklere direkt tıklayıp bir dener misiniz? O da olmazsa tamamını dosya.tc' ye yükleyeyim mi?
Bende inmiyor maalesef o da , "redirecting" te kalıyor ,ama ben bravede indiremiyorsam linux ve brave kullanıcılar da indiremeyecektir sanırım,gerçi ben yolunu bulup indirdim sevgili munibModeratör mesajı: Ana mesajda düzenlenmiş linkler bulunduğu için diğer linkler kaldırılmıştır.
Lahavleeee , beni sevmedi yazılım herhalde . Yok ,tık yok iyi mi, linke gitmiyor bileZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.9 zuncu mesajda
bide burdan deneyin
![]()
Elinize sağlık. Çok güzel oldu. Size sağlıklı, huzurlu, mutlu uykular dileriz.Tamam yüklüyorum
![]()
sayın modorötör başlıktaki bu olacak
RockChip_FactoryTool_v1.60 veya 1.64
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.veya
Evet tamamdır şimdi
![]()