A101 Toshiba 58'' 58UL3A63DT 23.01.2020 3499TL

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Adem beyin benim soruma verdiği cevap gerçi burdaki telefunken 65tu7540

58 lerin tamamını unutun.

65 Olan ise biçilmiş kaftan zira en önemlisi 1- MB130S anakart 2- LG panel

Bunların dışnd bir çok artısı var yine, wifi widi bt HDR PIX desteği mevcut.

2x10+Speaker box + Sub Woofer mevcut DTS True Surround aktif
Adem hocam bişey demişse bitmiştir ?

I Çevrimdışı

ilkerkepce

Yeni Üye
2 Ocak 2021
15
40
Adem beyin benim soruma verdiği cevap gerçi burdaki telefunken 65tu7540

58 lerin tamamını unutun.

65 Olan ise biçilmiş kaftan zira en önemlisi 1- MB130S anakart 2- LG panel

Bunların dışnd bir çok artısı var yine, wifi widi bt HDR PIX desteği mevcut.

2x10+Speaker box + Sub Woofer mevcut DTS True Surround aktif
Adem beyin telefunken 65 tu7400 ile ilgili açtığı başlıkta mb130 anakart samsung panel yazıyor. Sizin sorduğunuz telefunken 65 tu7540 ta ise mb130 s anakart lg panel var cevabı vermiş. Acaba çok fark varmı iki cihaz arasında hiçbir bilgi bulamadım nette.. Teşekkür ederim cevaplar için bu arada..

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Adem beyin telefunken 65 tu7400 ile ilgili açtığı başlıkta mb130 anakart samsung panel yazıyor. Sizin sorduğunuz telefunken 65 tu7540 ta ise mb130 s anakart lg panel var cevabı vermiş. Acaba çok fark varmı iki cihaz arasında hiçbir bilgi bulamadım nette.. Teşekkür ederim cevaplar için bu arada..
Mb130 da olsa 130s de olsa mb230 tokatlar. Tabi ki mb130s ise daha iyi ☺️

I Çevrimdışı

ilkerkepce

Yeni Üye
2 Ocak 2021
15
40
Mb130 da olsa 130s de olsa mb230 tokatlar. Tabi ki mb130s ise daha iyi ☺️
toshiba 58 ul3a63 de mb 130T
Telefunken 65tu7400 da mb 130 var diye biliyorum mb 230 hangisinde hocam ?

Toshibada panda panel
Telefunkende samsung panel var

130 la 130 t anakart arasında çok fark yoksa samsung panel artısı ve 65 ekran olmasıyla telefunken alacağım gibi duruyor. Hayırlısı artık :) olmadı yazı tura atarız dertsiz başımıza dert aldık paneller anakartlar derken ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
toshiba 58 ul3a63 de mb 130T
Telefunken 65tu7400 da mb 130 var diye biliyorum mb 230 hangisinde hocam ?

Toshibada panda panel
Telefunkende samsung panel var

130 la 130 t anakart arasında çok fark yoksa samsung panel artısı ve 65 ekran olmasıyla telefunken alacağım gibi duruyor. Hayırlısı artık :) olmadı yazı tura atarız dertsiz başımıza dert aldık paneller anakartlar derken ?
Günümüzde çoğu Vestel üretimi mb230 onu kast ettim. Mb130 serisi güzel bir kart

I Çevrimdışı

ilkerkepce

Yeni Üye
2 Ocak 2021
15
40
Günümüzde çoğu Vestel üretimi mb230 onu kast ettim. Mb130 serisi güzel bir kart
Biz bu yazışmaları yaparken an itibariyle A101 de toshiba 58 stokları bitmiş kapatmışlar.En ucuz fiyat 5400 olmuş internette. Bu fiyattan sonra konu kapanmıştır. Bence konu başlığınıda kapatabiliriz ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Biz bu yazışmaları yaparken an itibariyle A101 de toshiba 58 stokları bitmiş kapatmışlar.En ucuz fiyat 5400 olmuş internette. Bu fiyattan sonra konu kapanmıştır. Bence konu başlığınıda kapatabiliriz ?
Konu başlığı kapanmaz çünkü tekrar satışa girecektir. Ayrıca model sahipleri bilgi alışverişi yaomaya devam ediyor

K Çevrimdışı

kafkaskartali

Aktif Üye
7 Ocak 2021
58
31

Dostlar merhaba. Adem hocam YouTube vasıtası ile forumla tanıştım. Şimdiden hoş buldum. 57 sayfa konunun hepsini okudum. Çok değerli bilgiler mevcut.
Başlıktaki tv yi dün a101 aracılığıyla sipariş ettim. Hiç umudum yokken 2 hafta önce 4299 tl ye gelen toshibayı sordum. A101 de ki arkadaş baya ilgilendi. 58 inc olanı da varmış dedi. Siparişi geçtim, 4499 TL + 179 TL farkla 12 ay taksitle aldım. Teknoloji mağazalarında en uygun 55 inc grundigi 5300 TL ye göründe bunu kaçırmak istemedim. Vestelden mesaj geldi ürün faturalandı diye, heyecanla bekliyorum. ? Umarim pişman olmayız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

TV ile alakalı okuduklarımdan anladığım kadarıyla kurulumda piksel testi yaptırmam gerek.
Beklentim görüntü kaliteli olsun, Tv yi karşıdan izleyeceğiz açı sorunu yok, iptv, netflix ve YouTube sorunsuz çalıştırsın yeterli. eski kullandığım tv vestelin 40 inc full hd televizyonuydu. Genelde yerli sermayeye destek olmak adına yerli ürünler ilk tercihim. Umarım üzmez ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Dostlar merhaba. Adem hocam YouTube vasıtası ile forumla tanıştım. Şimdiden hoş buldum. 57 sayfa konunun hepsini okudum. Çok değerli bilgiler mevcut.
Başlıktaki tv yi dün a101 aracılığıyla sipariş ettim. Hiç umudum yokken 2 hafta önce 4299 tl ye gelen toshibayı sordum. A101 de ki arkadaş baya ilgilendi. 58 inc olanı da varmış dedi. Siparişi geçtim, 4499 TL + 179 TL farkla 12 ay taksitle aldım. Teknoloji mağazalarında en uygun 55 inc grundigi 5300 TL ye göründe bunu kaçırmak istemedim. Vestelden mesaj geldi ürün faturalandı diye, heyecanla bekliyorum. ? Umarim pişman olmayız.

TV ile alakalı okuduklarımdan anladığım kadarıyla kurulumda piksel testi yaptırmam gerek.
Beklentim görüntü kaliteli olsun, Tv yi karşıdan izleyeceğiz açı sorunu yok, iptv, netflix ve YouTube sorunsuz çalıştırsın yeterli. eski kullandığım tv vestelin 40 inc full hd televizyonuydu. Genelde yerli sermayeye destek olmak adına yerli ürünler ilk tercihim. Umarım üzmez ?
Umarım beklentilerini karşılar :ok ,şimdiden hayırlı olsun,güle güle kullanın :ok

I Çevrimdışı

ilkerkepce

Yeni Üye
2 Ocak 2021
15
40

Hocam hayırlı olsun inşallah. A101in web sitesinde ürün satışta yok stok bitti yazıyor 3-4 gündür. A101 bayisinede sordum yok dediler siz bu ürünü dün nereden aldınız?

K Çevrimdışı

kafkaskartali

Aktif Üye
7 Ocak 2021
58
31
Hocam hayırlı olsun inşallah. A101in web sitesinde ürün satışta yok stok bitti yazıyor 3-4 gündür. A101 bayisinede sordum yok dediler siz bu ürünü dün nereden aldınız?
Teşekkürler hocam. Malatya a101 de buldum ancak ürün Tokata gidecek.Urun mağazada yok, siparişi mağazada veriyorsunuz ürünü vestel gönderiyor. A101 deki arkadaş sordu, 55 inç olanı varmış dedi. 58 olanı yokmu dedim, karttan çekelim varsa stokta verir dedi. çekti, varmış dedi. sonra da vestelden mesaj geldi. Yani yetkili birine sormanızı öneririm.Kasiyerler bilmeyebilir

U Çevrimdışı

UzunEsmer

Aktif Üye
3 Tem 2018
115
44
Yazdan beri kullanıyorum. ATV maçlarında bir şey farkettim tv en sağ ve en sol dikey üç parmak genişliğinde renkler daha açık. Tam karşıdan izlememe rağmen. Sanki ışık ordan başlıyor. Ama bu tv d led değil mi neden sağdan ve soldan ışık başlıyor gibi ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Yazdan beri kullanıyorum. ATV maçlarında bir şey farkettim tv en sağ ve en sol dikey üç parmak genişliğinde renkler daha açık. Tam karşıdan izlememe rağmen. Sanki ışık ordan başlıyor. Ama bu tv d led değil mi neden sağdan ve soldan ışık başlıyor gibi ?
Sadece bı kanalda olması ve maç esnasında yapması yayın kaynaklı olabilir

Geri
Üst Alt