Bende sadece Türksat var, sadece kablolu yayın izliyorum. Çanak yok maalesefSen bilirsin ,ben sildim hepsini,hem kablotv hem 4 çanaklı sistem var bağlı ,sende sadece turksat mı var, ve uydu kanallarının hiç birisi yok mu
Bildiğim kadarıyla kablolu yayını harici alıcıyla izliyorsun,hdmi üzerinden değil mi, cevap evet ise ,sadece türksat cihazını hangi hdmi takılı ise ,kumandadan onu seç ,yeter ,ileride bir modül alırsın ,tek kumanda ile süper olur.O fotodaki kanallarla işin yok yani kısaceBende sadece Türksat var, sadece kablolu yayın izliyorum. Çanak yok maalesef
kullanılan panel ve genelde kozmatik gurubunda değişiklik oluyormerhaba,
3A63 ile 3B63 arasındaki fark nedir acaba? Bilginiz var mıdır* Tşk.
Adem Helvacı teraspy Aragorn
Bende de "evet" Adem Helvacı neredesin bakayım
örneğin, bu konudaki tv ile 55UL3B63DT.kullanılan panel ve genelde kozmatik gurubunda değişiklik oluyor
ayak fln, tam model var mı ?
Canlı yayında da siz mi sormustunuz bu ürünüörneğin, bu konudaki tv ile 55UL3B63DT.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
hayır ben değilim.Canlı yayında da siz mi sormustunuz bu ürünü
Canlı yayında da siz mi sormustunuz bu ürünü
Telefunkenin bu modelini hiç dikkat etmemiştim. Ama Toshibanin bu modeli forumda da popüler konu yaptı ve inanılmaz satış yaptı. Çok önerdim ve alanların %90 ni memnun. Telefunkenin bilgisine sahip olsaydım ikisi arasında da yorum yaprdimToshiba 58UL3A63DT ile Telefunken 65 TU7040 arasında kaldım yardımınızı rica ediyorum Telefunken ile ilgili çok fazla bilgi bulamadım büyük ekran tercihim aslında ama panel farkı var ikiside VA ama toshibada panda panel telefunkende yanılmıyorsam samsung panel var.Buna karşılık ikiside normalde 50hz yazılımla toshiba 2000hz telefunken 1200hz gözüküyor.Birde toshibada microdiming var gözüküyor telefunkende varmı bilmiyorum tecrübeli arkadaslardan yardım rica ederim
Adem beyin benim soruma verdiği cevap gerçi burdaki telefunken 65tu7540Toshiba 58UL3A63DT ile Telefunken 65 TU7040 arasında kaldım yardımınızı rica ediyorum Telefunken ile ilgili çok fazla bilgi bulamadım büyük ekran tercihim aslında ama panel farkı var ikiside VA ama toshibada panda panel telefunkende yanılmıyorsam samsung panel var.Buna karşılık ikiside normalde 50hz yazılımla toshiba 2000hz telefunken 1200hz gözüküyor.Birde toshibada microdiming var gözüküyor telefunkende varmı bilmiyorum tecrübeli arkadaslardan yardım rica ederim
58 lerin tamamını unutun.' Alıntı:
4 metre izleme mesafesinden Netflix ve televizyon kanallarını izleme, arada maç izleme için hangisini önerirsiniz? Karşıdan ve en fazla 30 derece açıyla izlenecek. 5000 TL civarı limit var.
Seg 58SUA900 4100 TL
Toshiba 58UL3A63DT 4500 TL
Hitachi 58HT8060UD 4250 TL
Telefunken 58TU7540 4300 TL
Birde Telefunken 65TU7540 (5050 TL ) nasıl bir televizyondur? Teşekkürler